Der er gode forhold for kørestolsbrugere over alt i Musikhuset Esbjerg

I Musikhuset Esbjerg gør vi alt, hvad vi kan, for at give kørestolsbrugere mulighed for at få den bedste oplevelse.

Der er kørestolsadgang til alle sale, der er flere kørestolsvenlige toiletter i huset, og kørestolsbrugere har mulighed for gratis at få en ledsager med sig.

Billetter til kørestolsbrugere

Billetter til kørestolspladser i Musikhuset Esbjerg kan ikke købes online, men udelukkende gennem Musikhusets billetcenter, der er åbent hverdage kl. 13-16. Husk at sige, at du skal bruge en kørestolsplads, når du bestiller, og gør venligt opmærksom på, hvis du ønsker at have en ledsager med dig. Ledersager skal have et godkendt ledsagerkort.

Adgang til salene

I Koncertsalen er der kørestolspladser på salsgulvet, og der er adgang via elevatoren på sydsiden af salen, ud mod havnen.

I Teatersalen findes kørestolspladser på række 16, og der er adgang via indgangen til salen.

I Mødesalen kan kørestolsbrugere sidde for enden af stolerækkerne. Der er adgang via først elevatoren i Hovedfoyeren, bag trappen til Esbjerg Kunstmuseum, og derefter stolelift i salen. Vær opmærksom på, at det kun er Musikhusets personale, der må betjene stoleliften, og vi beder dig derfor gøre opmærksom på, at du har brug for hjælp, når du ankommer.

Toiletter til kørestolsbrugere

Toiletter til kørestolsbrugere findes i Hovedfoyeren, på sydsiden af Koncertsalen, ud mod havnen, og de findes i Underfoyeren. Adgang til Underfoyeren sker via elevatoren i Hovedfoyeren, bag trappen til Esbjerg Kunstmuseum.

Ledsager til kørestolsbrugere

Er du kørestolsbruger, kan du gratis tage en ledsager med dig, når du skal opleve koncerter eller forestillinger i Musikhuset Esbjerg. Det kræver bare, at din ledsager har et ledsagerkort udstedt af din hjemkommune eller Danske Handicaporganisationer, og at du benytter kørestolen under arrangementet. Din ledsager får gratis et sæde stillet til rådighed.

Ønsker du at have en ledsager med, skal du huske at sige det, når du bestiller din billet i Musikhusets billetcenter.

Til messer og lignende arrangementer, hvor entreen normalt er meget lille, betaler både du og din ledsager fuld pris.