Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, du måske har

Hvad sker der, hvis jeg kommer for sent?

Forestillinger og koncerter i Musikhuset Esbjerg begynder til tiden, og kommer du for sent, risikerer du, at du ikke kan komme ind. I de fleste tilfælde vil det dog være muligt at komme ind i salen. Er forestillingen eller koncerten i gang, opfordrer vi dig til at finde frem til dit sæde i salen så stille og hensynsfuldt som muligt, så du generer de øvrige publikummer mindst muligt.

Hvorfor skal jeg betale gebyr?

Dit billet- og ordregebyr går til at dække de udgifter, Musikhuset Esbjerg har til vores billetudbyder, Billetten, som håndterer, vedligeholder og løbende videreudvikler billetsystemet.

Kan jeg refundere billetter?

Nej, vi refunderer – i lighed med andre spillesteder og kulturhuse i Danmark – ikke købte billetter. Bliver du forhindret i at deltage i det arrangement, du har købt eller fået billetter til, kan vi ombytte billetten til et gavekort til Musikhuset Esbjerg. Dette gælder kun for arrangementer, hvor Musikhuset Esbjerg er arrangør. Læs mere om gavekort her.

Kan jeg nyde en middag fra Kunsten, hvis ikke jeg skal til en koncert eller forestilling?

Ja, du er altid meget velkommen til at bestille den trerettersmenu, der serverers i forbindelse med kulturarrangementer i Musikhuset, selvom du ikke skal se en forestilling eller koncert, men blot har lyst til en god madoplevelse. Husk bare, at du skal bestille menuen på forhånd og ikke kan gøre det på dagen.

Må jeg tage drikkevarer med i salen?

Ja, du er velkommen til at tage drikkevarer købt i Musikhuset med ind til din koncert eller forestilling.

Må jeg tage billeder under forestillingen/koncerten?

Fotografering og videooptagelse kan være generende for både kunstnere og øvrige publikummer og er derfor som udgangspunkt ikke tilladt under forestillinger og koncerter. Kun hvis kunstnerne opfordrer til det, er det tilladt.