Du kan nemt og sikkert købe billetter og gavekort til Musikhuset Esbjerg her på hjemmesiden

Ønsker du personlig betjening, kan du få hjælp i Musikhusets café, Kulissen, der har åbent alle ugens dage. Læs mere længere nede på siden.

Billetkøb på Musikhusets hjemmeside

Det er både nemt, sikkert og praktisk at købe billetter til arrangementer i Musikhuset Esbjerg her på hjemmesiden – og du kan gøre det døgnet rundt, 365 dage om året.

Under Program øverst på siden skal du finde det arrangement, du gerne vil opleve, så skal du vælge dine pladser, trykke på Køb billet, trykke på Læg i kurv, vælge billettype og derefter følge vejledningen.

Når du har købt billet, modtager du en mail med din billet. Når du skal opleve dit arrangement, kan du blot vise billetten på din telefon. Har du ikke en smartphone, kan du du også udskrive din billet og vise den.

Billetkøb og køb af gavekort i Musikhuset Esbjerg

Ønsker du personlig betjening, når du skal købe billetter, kan du få hjælp i Kulissen, som er Musikhuset Esbjergs café. Kulissen har åben alle ugens dage kl. 11.00-18.00 samt i forbindelse med kulturarrangementer.

Vær opmærksom på, at du ikke har mulighed for at få udprintet billetter på traditionelt billetpapir i Musikhuset. Køber du billet din billet i Musikhuset, får du billetten udskrevet på bonpapir, og desuden bliver billetten sendt til din mail som en pdf-fil, du selv kan printe.

Vær også opmærksom på, at gavekort, der købes i Kulissen i Musikhuset Esbjerg, bliver udskrevet på bonpapir. Ønsker du et flottere gavekort med mulighed for at skrive en personlig hilsen, kan du købe et gavekort her på Musikhuset Esbjergs hjemmeside og selv udskrive det.

 

Billetkøb via telefon

Har du brug for hjælp til dit billetkøb, er du meget velkommen til at ringe til Musikhuset Esbjergs billetudbyder, Billetten, på 76 10 90 10. Billettens telefoner er åbne alle hverdage kl. 10.00 til kl. 16.00.

Det er ikke muligt at købe billetter ved at ringe direkte til Musikhuset Esbjerg.

Mere om billetter og gavekort

Har du yderligere spørgsmål om billetter og gavekort, kan du finde svar på det meste i menuen til højre.