Velkommen i Musikhuset Esbjergs ny café Kulissen

I Musikhuset Esbjergs café, Kulissen, serverer vi god kaffe og kage, sandwiches, dejlige vine, m.v.

Kulissen er indrettet med tidsløse, nordiske designmøbler og ligger placeret lige inden for Musikhuset Esbjergs ny hovedindgang, med udsigt ud mod Havnegade.

Se Kulissens menu her.

Se Musikuset Esbjerg seneste smiley-rapporter her

 

Masser af gratis events

Kulissen danner hver eneste måned ramme om forskellige gratis arrangementer. Det kan være fællessang, små koncerter med musikstuderende, yoga, babytumling og alt mulig andet.

Hvis du altid vil være opdateret på, hvad der sker af gratis aktiviteter i Musikhuset og Kulissen, kan du følge Musikhuset Esbjerg på Facebook og du kan tilmelde dig Musikhuset Esbergs nyhedsbrev (klik her).

 

Studierabat

I Musikhuset Esbjerg er vi vilde med studerende. Derfor er der 10 procent rabat på alt i Kulissen, hvis du er studerende. Derudover kan du også købe en kop studenterkaffe for en flad 10’er. Så husk dit studiekort, når du skal i Kulissen.

Husk også, at hvis du er studerende eller hvis du er under 25 år, kan du få rabat til en langt række af vores koncerter og forestillinger. Her kan du se alle de arrangementer i Musikhuset Esbjerg, der er studie- og ungerabat på.