Musikhuset Esbjerg har de perfekte rammer til dit bryllup, din konfirmationen, reception eller fest

Musikhuset Esbjergs smukke, lyse Hovedfoyer, som er en central del af arkitekterne Jan og Jørn Utzons vision, er et af Esbjergs mest spektakulære lokaler, og I finder ikke et bedre sted til jeres bryllup, konfirmationen, fest eller reception.

Bryllup

Hold jeres livs fest i Musikhuset Esbjerg, og giv jer selv og jeres gæster en uforglemmelig oplevelse

Når I holder jeres bryllup i Musikhuset Esbjergs skønne og unikke lokaler, kan I være sikre på, at rammerne om jeres store dag er perfekte.

Huset har mange smukke områder til ethvert selskab, store såvel som små, og vi står klar til at hjælpe til med både planlægningen, menuen og serveringen på dagen.

I den imponerende og smukke Hovedfoyer er der plads til større middage, mens den lyse og intime Teaterfoyer er velegnet til mindre selskaber.

Konfirmation

Musikhuset Esbjerg giver dig den perfekte konfirmationsfest

Musikhuset er indrettet i en både eksklusiv og lækker stil, som giver de perfekte rammer for, at du kan få den fedeste konfirmationsfest sammen med din familie og dine venner.

Uanset om I er 15 eller 400 gæster, har vi det perfekte festlokale til jer, og vores personale sørger selvfølgelig for, at din dag bliver præcis, som du ønsker.

Når du holder din konfirmation i Musikhuset, kan vi for eksempel indrette et område med storskærm, bordfodbold og borde, så børn og unge gæster kan gå til og fra under festlighederne. Vi har også Byparkens legeplads lige i baghaven, så de små kan lege, mens du åbner gaverne!

Fester og receptioner

I Musikhuset Esbjerg kan alt lade sig gøre – lige fra den lille reception til den kæmpestore fest

Musikhusets mange smukke lokaler kan rumme det meste – uanset, hvor stor din fest eller dit møde er, eller hvor mange gæster, der kommer til din reception.

Vi vil naturligvis vejlede dig og komme med gode idéer inden arrangementet, så du får skræddersyet et arrangement, der er lige præcis, som du ønsker det. Og på dagen sørger vi for, at du ikke skal tænke på andet end at more dig og nyde dit arrangement.

Vil du høre mere om priser, og hvordan du får det perfekte arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Kontakt Musikhusets Café Tonekunsten, hvis du vil høre mere

Caféleder Karsten Kristensen, kk@mhe.dk, 76 10 90 15

Afviklingsansvarlig Bibi Wemmer Nikolaisen, bn@mhe.dk, 76 10 90 52