A Space in the Dark

A Space in the Dark

12. November 2019 19:30

A Space in the Dark er en hyldest til livet, inspireret af og skabt med musik, tekst og sang af David Bowie

Den internationalt anerkendte koreograf Ben Wright skaber et vedkommende værk om at leve livet fuldt ud og om det at gå livets ultimative realitet i møde – (u)-dødeligheden. Et værk, der er nyskabende, gribende, rørende og spontant i sin appel.

Syv dansere mødes til gravøl. Festen er slut. Her vil de tage publikum med på en poetisk rejse fra fuldkommenhed til muld. I symbiosen af musik og dans vil skønhed og absurditet opstå ud af følelser som melankoli, sorg, glæde og humor.

A Space in the Dark udfolder sig til både velkendte og mindre kendte sange af David Bowie, samt musik af Henrik Munch kendt fra det danske band Sorten Muld.

Til et ekstraordinært lydunivers vil scenen være at fejre det at være et menneske, det uperfekte, det utilstrækkelige og det fantastiske.

 

Bowie møder Black Box

David Bowie efterlod en rigdom af musik, der favner både menneskets og livets mange facetter og har den helt særlig evne at ramme et publikum på tværs af generationer uden social kontekst. Black Box Dance Company har opnået en enestående mulighed for at arbejde med seks udvalgte numre fra hans store musikskat.

De seks numre repræsenterer både ældre og nye, kendte såvel som ukendte numre. Numrene har Black Box Dance Company ønsket, idet de alle dækker over et fælles tema om menneskets skrøbelighed, magt og afmagt og livets øjeblikkelighed. Et tema der fortsat vil være relevant for alle.

Med dette som udgangspunkt skaber Black Box Dance Company en helt særlig musikdramatisk danseforestilling.

Musik: David Bowie og Henrik Munch
Koreograf: Ben Wright
Medvirkende: seks dansere fra Black Box Dance Company
Scenograf: Will Holt
Kostumedesigner: Åsa Gjerstad
Lyddesigner: Lucy Hansom
Produktion: Black Box Dance Company

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort