A Tribute to Dire Straits

29. September 2018 20:00

 

Money for something – Hyldestkoncert til Dire Straits

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en ren verdenssucces. Deres World Tour i 1985-1986 endte med tre millioner solgte billetter samtidig med, at fans havde købt over 100 millioner plader, hvorpå hits som Sultans of swing, Walk of Life og Money for nothing var at finde.

Dire Straits’ bedstsælgende album, Brother in Arms, var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre bl.a. igennem denne hyldestkoncert.

Efter udsolgte koncerter i hele Sverige kommer hyldestkoncerten A Tribute to Dire Straits – Sultans of Sweden endelig til Danmark. Navnet Sultans of Sweden refererer til Dire Straits’ kæmpe hit Sultans of swing. De svenske gutter, som står bag, har de sidste seks år været overvældet af den fantastiske respons fra publikum. De seks medlemmer har skåret i og finpudset deres show, så koncerten bliver deres største og bedste til dato.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Spisning: Husk, at du inden showet har to muligheder for spisning i Musikhusets Café Tonekunsten. Du kan købe en lækker trerettersmenu til kr. 245 kl. 17:30 eller spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for kr. 100 fra kl. 17:00.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:30.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 195 - 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 29. September 2018 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.