A Tribute To Dire Straits

3. Oktober 2019 20:00

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Musikhuset gentager succesen med en hyldest til Dire Straits

Efter udsolgte koncerter i hele Sverige vender hyldestkoncerten A Tribute to Dire Straits – med undertitlen Sultans of Sweden – nu tilbage til Musikhuset. Navnet refererer naturligvis til Dire Straits’ kæmpehit Sultans of Swing, som er et de mange skønne numre, du kan glæde dig til i A Tribute to Dire Straits. Du kan også se frem til at høre Walk of Life, Money for Nothing, Romeo and Juliet og mange flere.

Dire Straits med legendariske Mark Knopfler i front blev dannet i 1977, og op gennem 1980’erne blev de et af verdens allerstørste bands, og de solgte mere end 100 millioner album.

Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre – blandt andet takket være A Tribute to Dire Straits, der i løbet af de seneste seks år har begejstret tusindvis af fans i både Sverige og Danmark.

Der var rift om pladserne, da A Tribute to Dire Straits gæstede Musikhuset i september 2018 – så hold dig ikke tilbage, hvis du skal med på en stor, musikalsk rejse.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

  • Priser: 120 - 225 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 3. Oktober 2019 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.