A Tribute to Dire Straits

3. Oktober 2021 20:00

Glæd dig til en perlerække af hits fra et af 1980’ernes største bands, når Musikhuset gentager succesen med en hyldest til Dire Straits

NY DATO: På grund af corona er koncerten flyttet fra den 9. april 2021 til den 3. oktober 2021. Billetkøbere er kontaktet. 

Dire Straits blev dannet af Mark Knopfler, John Illsley, David Knopfler og Pick Withers i 1977 og blev en ren verdenssucces. Deres World Tour i 1985-1986 endte med tre millioner solgte billetter samtidig med, at fans havde købt over 100 millioner plader, hvorpå hits som Sultans of Swing, Walk of Life og Money for Nothing var at finde.

Dire Straits’ monomentale album Brothers in Arms fra 1985 var det første album, som solgte over en million plader i det dengang nye CD-format. Bandet gik i opløsning i 1995, men deres musik lever videre, blandt andet gennem denne hyldestkoncert.

A Tribute to Dire Straits har i Sverige spillet for udsolgte huse med deres Brothers in Arms tour. Nu kommer koncerten til Musikhuset Esbjerg, og vi glæder os til at byde dig indenfor til en omgang farrock i verdensklasse.

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer og 15 minutter (inklusive pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort