Lundgaard og Siel Julekoncert 2018

13. December 2018 20:00

 

10-års jubilæumskoncert i julens tegn

Jesper Lundgaard afholder traditionen tro Årets Danske Julekoncert. 2018 markerer Jesper Lundgaards 10-års jubilæumsturné med Årets Danske Julekoncert, og det fejres sammen med julegæsten Lene Siel.

Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år bliver sunget om juletræet den 24. december. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights, og i fællesskab med alle i salen, vil tonerne fra Dejlig Er Jorden runge helt uden for Koncertsalens vægge.

Jesper udstråler med hans store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum. Der er garanti for godt humør og julestemning, som bliver forstærket af årets julegæst, den skønne Lene Siel, som for mange er indbegrebet af julehygge.

På scenen akkompagneres Jesper af hans juleorkester og kor. Scenografien og den flotte pynt fanger på smukkeste vis julens stemning.

“Det er det bedste at synge julen ind for alle de glade julegæster. Det er en gave, og jeg nyder samspillet med publikum omkring vores fælles tradition” udtaler Jesper.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: JL Productions

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 345 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. December 2018 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.