Adam & Noah – farvel og tjak

13. Marts 2020 16:30 - 13. Marts 2020 19:00

 

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang!

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour: Farvel og Tjak.

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på fem stjerner på deres to første Danmarks-turneer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt – og er dermed i snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows, der begge blev udsolgt på blot to uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale – i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være: Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Arrangør: ICO

Dørene til Koncertsalen åbnes 30 minutter før showstart

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Vejlende aldersgrænse: 11 år.

Find mere info på www.adamognoah.dk

  • Priser: 255 - 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 13. Marts 2020 16:30 - 13. Marts 2020 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort