Adam & Noah – farvel og tjak

4. November 2021 17:30 - 4. November 2021 20:00

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour: Farvel og Tjak.

NY DATO: På grund af corona er showet blevet flyttet fra den 6. februar 2021 til den 4. november 2021. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på fem stjerner på deres to første Danmarks-turneer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt – og er dermed i snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows, der begge blev udsolgt på blot to uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale – i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være: Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!


Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 time og 20 minutter. OBS: ingen pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Vejledende aldersgrænse: 11 år.

Find mere info på www.adamognoah.dk

  • Priser: 255 - 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 4. November 2021 17:30 - 4. November 2021 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort