Adam & Noah – farvel og tjak

21. Maj 2020 17:30 - 21. Maj 2020 20:00

OBS: Showet flyttet fra den 13. marts til den 21. maj.

På grund af den nuværende situation med coronavirus, der hele tiden udvikler sig, har vi i samråd med Adam og Noah og deres management valgt at udskyde deres shows, der skulle være afholdt i Musikhuset Esbjerg den 13. marts.

Det vil i stedet blive afholdt torsdag d. 21. maj, kl. 17:30 og 20:00.

Bemærk, at tidspunkterne er flyttet èn time frem.

Det betyder, at de gæster, der har billetter til showet den 13. marts kl. 16:30 kan benytte deres billetter til showet den 21. maj kl.17:30.
De gæster, der har billetter til showet den 13. marts kl.19.00, kan benytte deres billetter til showet den 21. maj kl. 20:00.

Ønsker du at opleve Adam og Noah i Musikhuset på den ny dato, skal du ikke foretage dig noget.

Du beholder bare din nuværende billet og anvender den til showet den 21. maj 2020. Det er uden betydning, at datoen, der står på billetten (d.13. marts 2020), ikke stemmer overens med den faktiske dato for showet. Du beholder den plads i salen, der står på din billet.

Har du ikke mulighed for at se showet på den ny dato, refunderer vi naturligvis dit køb (inkl. billetgebyr). Dette gælder både arrangementsbilletter og spisning.

Du får refunderet købet på én af følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter til Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg, att. Barbara Brandt. Husk at notere dig navn og at medsende dit registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til info@mhe.dk. Husk også at medsende dit kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.
  • Hvis billetterne og spisningen er købt online kan du ringe til vores billetudbyder, Billetten, på 76 10 90 10.

OBS. Musikhuset Esbjerg holder helt lukket til 29. marts.

Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her.

. . . . .

5 år – så lang tid får fænomenet Adam & Noah lov til at eksistere, før de runder af med et brag. De to komikere, der på rekordtid kæmpede sig op i toppen af dansk komik, har nemlig meldt ud, at de i starten af 2020 tager på deres definitivt sidste og absolut største Danmarks-tour: Farvel og Tjak.

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os, og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang ;)”

Drengene har scoret intet mindre end et gennemsnit på fem stjerner på deres to første Danmarks-turneer. Stjernerne er samlet ind blandt de publikummer, der har set deres shows landet rundt – og er dermed i snit samlet ind fra 1000 publikummer.

På deres seneste tour sluttede de af med to shows i Operaen – to shows, der begge blev udsolgt på blot to uger. Derudover spillede drengene for udsolgte sale hele landet rundt, vel og mærke de største sale – i alle byerne.

Alligevel meldte fans fra hele landet ud, at de ikke nåede at få billetter. Så budskabet må denne gang være: Få købt billetterne nu – i god tid denne gang!

Arrangør: ICO
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 time og 20 minutter. OBS: ingen pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Vejledende aldersgrænse: 11 år.

Find mere info på www.adamognoah.dk

  • Priser: 255 - 275 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 21. Maj 2020 17:30 - 21. Maj 2020 20:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort