Alletiders Ulf

7. November 2022 19:30

Kom helt tæt på Ulf Pilgaard og hør røverhistorierne, han har samlet sammen gennem et liv i showbusiness, i dette sjove og hyggelige talkshow

I 60 år har Ulf Pilgaard været en del af dansk film og teater, og i 40 år af dem har han været fast inventar i Cirkusrevyen. Men hvem er han egentlig, når lyset slukkes i salen? Hvad brænder hans hjerte for, og for hvem brænder det?  Hvorfor blev Preben Kaas og Jørgen Ryg uvenner? Hvordan var Dirch Passer at dele garderobe med? Og er Lisbet Dahl lige så sjov i kulissen som på scenen? Alt det får du svar på, når Lukas Birch interviewer Ulf Pilgaard i det sjove og hyggelige talkshow Alletiders Ulf.

Gennem musik, video og billeder får du historien om Ulf Pilgaards fantastiske liv, og du bliver taget på en minderig rejse gennem de største øjeblikke på og bag scenen.

Lukas Birch, som interviewer Ulf Pilgaard, har på trods af sine kun 22 år allerede et imponerende cv inden for showbusiness. Han skrev som 14-årig sin første tekst til Cirkusrevyen og har siden da leveret tekster til en række andre revyer. Derudover har han instrueret flere revyer og shows, og han er fast skuespiller i Jægerspris Revyen – som han ligeledes er direktør for.

Medvirkende: Ulf Pilgaard og Lukas Birch
Produktion: Teater Birch


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere