Alphabeat

6. Oktober 2021 20:00

Et af Danmarks allerstørste popbands, Alphabeat, er tilbage og gæster nu Musikhuset Esbjerg på deres 12 Nights of Thunder-tour

NY DATO: På grund af corona er koncerten blevet flyttet fra den 23. april 2021 til den 6. oktober 2021. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Alphabeat har prøvet næsten alt. De har hittet i udlandet, spillet festivaler over hele Europa og gæstet stort set alle spillesteder i Danmark. Men en ting har de aldrig prøvet, og det er at spille i de store danske koncertsale for et siddende publikum. Det laver popbandet om på i starten af 2021, hvor hele 12 koncertsale i Danmark gæstes med showet 12 Nights of Thunder. Blandt disse er naturligvis Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg.

”Vi glæder os helt vildt til at stå i de danske koncertsale. Vi har aldrig prøvet det før. Og det med at prøve noget nyt er i det hele taget noget vi har dyrket og opsøgt, siden vi fandt sammen igen. Det skaber en nødvendig spænding for os – som at stå på scenen sammen for allerførste gang,” fortæller forsanger Stine Bramsen, der sammen med drengene i Alphabeat senest har udgivet det yderst anmelderroste comeback-album, Don’t Know What’s Cool Anymore.

Ideen til 12 Nights of Thunder opstod på Alphabeats fuldstændig udsolgte Danmarksturne, på landets mindre spillesteder, i februar. Her havde bandet lavet en akustisk fortolkning af 10.000 Nights of Thunder, hvor publikum og Anders SG endte med at synge store dele af sangen sammen a cappella.

”Da vi spillede den akustiske udgave af 10.000 Nights på sidste tour, oplevede vi, hvordan en af vores festsange pludseligt fik et helt andet liv. Midt i en koncert fyldt med laser-lys og røg, opstod der en særlig fællesskabsfølelse mellem os og publikum. Den følelse, vi gerne vil afsøge yderligere,” fortæller Anders SG med et smil.

 

 

Gå trygt i Musikhuset Esbjerg

Koncerten bliver naturligvis afviklet på en tryg og sikker måde, også selvom corona stadig skulle være en del af hverdagen.

Vi overholder til enhver tid alle gældende afstandskrav og forsamlingsforbud.

Vær opmærksom på, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at købe billet til sæder, der støder op til pladser, der allerede er solgt.

Skulle koncerten blive aflyst eller udskudt pga. corona, kan du få refunderet dit køb eller du kan ombytte dine billetter til et gavekort.

Her kan du læse mere om, hvordan du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg.

 

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere