Christmas Gospel med Anders Blichfeldt & The Andrews Sisters

29. November 2018 20:00

 

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt gæster Musikhuset med Christmas Gospel

Anders Blichfeldts julekoncerter er ikke som de andre. Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen. Det er de store julesange i swingende gospelversioner, blues og rock’n roll – liv og glade dage – lige præcis som Anders Blichfeldt allerbedst kan lide det.

X-Factor vinder Linda Andrews danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters, som vil sætte deres præg på koncerten med fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Christmas Gospel-koncerten byder desuden på endnu en Blichfeldt, nemlig Anders’ datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 16 år en fantastisk dygtig sangerinde, og hun har ligesom sidste år lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder “den gamle” rigtigt meget.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 245 - 295 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 29. November 2018 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.