Anders Blichfeldt

23. September 2020 19:30

Anders Blichfeldt, der netop nu er aktuel i Toppen af poppen, står alene på scenen i nyt soloshow. Glæd dig til masser af dejlig musik og gode historie fra en af landets dygtigste sangere

OBS: Showet flyttet fra den 18. marts 2020 til den 23. september 2020. Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her

I sit nye show Alene på scenen tager Anders Blichfeldt os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af poppen, som han netop nu er aktuel i.

Anders Blichfeldt fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det bliver sjovt, smukt, skørt, intimt og meget musikalsk.

Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

 

Tilmeld dig begivenheden på Facebook

Hvis du tilmelder dig Anders Blichfeldt-begivenheden på Musikhuset Esbjergs Facebook-side, bliver du notificeret om nyheder om forestillingen. Og så kan alle dine venner også se, du har sikret dig billet til koncerten.

Tilmeld dig Facebook-begivenhed her

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 1 timer og 55 minutter inklusiv pause.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere