Anders Lund Madsen

6. Marts 2020 20:00

Slut alting af i godt selskab med Anders Lund Madsen, når han gæster Musikhuset med sit første (og sidste?) liveshow nogensinde, der har den meget rammende titel Slut

OBS: Vær opmærksom på, at showet er blevet flyttet fra Koncertsalen til Mødesalen.

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen til foråret 2020 alene på Danmarksturné med showet Slut for at samle nationen, inden det er for sent. Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020. Det er godt nok ikke sikkert, og forhåbentlig går det hele godt, men hvis det sker, vil der være en historisk mulighed for at dele enden med Danmarks måske tryggeste mand, Anders Lund Madsen.

Slut er Anders Lund Madsens version af den helt store M.U.S. Ikke for ham selv eller nogle andre specielle, men for os alle sammen. Og mere end det endda. For Slut er ikke bare en medarbejderudviklingssamtale for vores land, vores folk og vores liv sammen. Slut er en status på alting, mens stopuret tikker ned mod 0.

”Og hvis det nul så viser sig at være Det Store Nul, så stopper alting forhåbentlig med et bifald, hvilket vil være vidunderligt, og hvis vi stadig er der, når tæppet går for, så kan vi alle klappe af det, og på den måde bliver dette den ultimative win-win situation, så jeg kan ærlig talt ikke komme på nogen grund til ikke at købe en billet. Både til sig selv og én man holder af”, siger Anders Lund Madsen.

 

Går Jorden under?

Showet hedder naturligt nok Slut, og selv om publikum skulle være så heldige, at Jorden ikke går under netop den aften, hvortil de har købt billet, så behøver de ikke at føle, at aftenen er spildt af den grund. For det første har de jo så faktisk reddet livet, og det er nærmest ligesom at blive født igen, og alting bliver bare lettere og sjovere, når man har fået sig en helt frisk, ny start. Og for det andet fordi Slut er mere og andet end et trist farvel.

”Jeg gør det her, fordi ingen skal se slutningen i ansigtet alene, og samtidig kan det også godt bliver super akavet bare at sidde derhjemme og kigge på uret sammen med hunden, så derfor synes jeg, at der skal være en mulighed for at kunne samles et sted, hvor latter og glæde og rolig refleksion i selskab med andre gode mennesker er garanteret”, siger Anders Lund Madsen

Der er stadig nogle måneder til at enden nærmer sig. Men uret tikker, og det er et åbent spørgsmål, hvor længe man tør vente på at slå til, hvis enden skal blive en ende, man kan lægge hånden på og blive tryg og varm indeni i derved. Det er Slut, og det begynder snart.

 

Det praktiske

Arrangør: All Things Live
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Mødesal
  • Spilleperiode: 6. Marts 2020 20:00
  • Kategori: Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort