Ane Høgsberg

29. Marts 2019 20:00

 

I Ane Høgsbergs andet soloshow tager den sønderjyske komiker et skævt blik på en af de få ting, vi alle har til fælles: døden

Gris og Grin: Husk, at du inden showet kan spise stegt flæsk med kartofler og persillesovs ad libitum for bare kr. 100! Vær opmærksom på, at spisning begynder kl. 17.00. Bestil spisning, når du køber billet.

Vi møder døden flere gange gennem livet, og vi skal med sikkerhed alle dø en dag. Men hvordan ønsker vi at komme herfra? Hvad bliver der mon snakket om til vores begravelse? Og kan man egentlig selv vælge det dyr, man gerne vil genfødes som?

Da Ane i tre uger i foråret 2018 gik med frygten for at have fået brystkræft, boblede alle de her ting op –  ikke på en uhyggelig måde, mere noget i retning af: Husker de at lave rigeligt med kage til gravøllet? Hvilken sang skal spilles i kirken? Og hvordan kommer min barndomskæreste til at tage nyheden?

Ane havde heldigvis ikke kræft, men der blev sat gang i en masse tanker: Hvad er i grunden den vildeste måde at dø på, og hvem skal i hvert fald ikke arve noget, når den tid kommer?

Om det nye show, der har titlen Døden har en årsag, siger Ane Høgsberg:

“Det har altid betaget mig at lave standup om de mørke sider i mennesket, og jeg glæder mig til at få folk til at grine af døden – for det kan man ligeså godt.”

Ane Høgsberg er gennemført sjov, og hun har papir på det! I 2016 fik hun nemlig tildelt Talentprisen ved ZULU Comedy Galla, og du har måske også hørt hende i den populære podcast Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang.

Glæd dig til Ane Høgsbergs nye show i MHE Comedy Club i Musikhuset Esbjerg, hvor hun med sin vanlige selvironiske distance og sønderjyske charme udleverer livet som kvinde i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Arrangør: ICO

Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart

Varighed: Ca. 1 time og 30 minutter uden pause

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og derfor ikke er tilladt

  • Pris: 180 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 29. Marts 2019 20:00
  • Kategori: Comedy
Køb billet KØB SPISNING M.M.