Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen

31. Marts 2022 19:30

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen – to af 80’erne og 90’ernes mest ikoniske stemmer – er genopstået som duo, og til foråret 2022 kan du opleve dem i Musikhuset Esbjerg

Anne Dorte Michelsens og Maria Bramsens stemmer har altid klædt hinanden, sangskrivningen har aldrig fejlet noget, og begge dele står i dag stærkere og klarere end nogensinde.

Med sig har de et imponerende katalog af dansk musiks allerstørste hits – fra deres fortid i Ray Dee Ohh og Tøsedrengene.

Fra scenen giver Michelsen og Bramsen sangene fuld fart, høj energi, dans, nærvær, humor og anekdoter med på vejen.

Med sig på scenen medbringer de musikerne Jon Grundtvig, Thorval Naur Nørremølle og Johan Jørgensen, som spiller tæt, let og svingende med en sound, der er stor, rund og fuld af krop.

Så glæd dig til en fantastisk koncertoplevelse og genhør med hits som Indianer, Sig du kan li’ mig, Vi var engang så tæt, Ud under åben himmel, Jeg vil la’ lyset brænde, Jeg har lagt mine våben, Mandagsstævnemøde, Drop dine løgne, Så gik der tid med det, Vi kan ikke leve alene, Bruge og bruges og mange flere.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere