Anne Linnet

Anne Linnet

5. Maj 2021 20:00

En af dansk musiks vigtigste stemmer gennem 45 år, Anne Linnet, gæster Musikhuset Esbjerg med en koncert, hvor de Tove Ditlev-inspirerede hovedværker Kvindesind og Barndommens gade bliver omdrejningspunktet

OBS: Showet flyttet fra den 28. maj 2020 til den 5. maj 2021. Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her

I løbet af foråret og sommeren gav Anne, Sanne og Lis en række kæmpekoncerter, hvor de spillede for flere hundredetusinde begejstrede danskere. Nu er Anne Linnet tilbage på egen hånd, i mere intime rammer og med særligt fokus på to af sine allervigtigste og mest elskede album.

Til foråret drager Anne Linnet nemlig ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen-album, Kvindesind fra 1978 og Barndommens gade fra 1986, og hun lægger naturligvis vejen forbi Musikhuset Esbjerg.

”Jeg har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, så jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung,” fortæller Anne Linnet.

Selvom det er mere end 30 år siden, Anne Linnet udgav sit seneste Tove Ditlevsen-album, har hun fortsæt et nært og kærligt forhold til forfatterens tekster.

”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer,” siger Anne Linnet.

Ud over sangene fra Kvindesind og Barndommens gade vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik.

Når Anne Linnet drager ud på turné til foråret 2020, bliver det overvejende akustisk, men med sit band på fire-fem personer i ryggen.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden koncerten begynder
Foto: Fotografering/videooptagelse kan være generende for kunstnere og øvrige publikummer og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere