Benny

Benny

26. Februar 2020 19:30

En humoristisk og glædesspredende kabaret om Benny Andersen, hans liv og hans skønne digte og viser

Benny Andersen var et spændende menneske – både som digter, komponist og person – med mange farver og nuancer, både lyse og mørke, milde og vilde! Hans digte og viser er fyldt med humor og humanisme, finurligheder og overraskelser. Og når vi kalder ham for vores nationaldigter, skyldes det jo netop, at han så glimrende forstod at skrive om at være menneske og dansker – og vi dermed kan spejle os i hans værker og blive klogere på os selv og hinanden.

Med kabareten Benny – med undertitlen –Livet er ikke det værste man har – giver Teatret OPtimis publikum mulighed for at se vores mest populære digter og hans eminente viser gennem nye briller. Forestillingen er bygget kronologisk op om Benny Andersens liv og karriere – i høj grad fortalt gennem hans egne erindringer, prosastykker og digte. Vi viser ham og hans kunst fra mange sider – ”under begge øjne” som han selv skrev – og tegner dermed et sprudlende, inspirerende og helstøbt billede af vores nationaldigter.

Forfatter: Allan Høier
Instruktør: Bo Skødebjerg
Medvirkende: Allan Høier og Erik Axel Wessberg
Produktion: Teatret OPtimis

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her