Big Band Ribe – Julekoncert

12. December 2021 15:00

GRATIS: Året rundt kan du komme til gratis foyerkoncerter i Musikhuset Esbjerg. Denne gang er det Big Band Ribe, der underholder i Musikhusets smukke hovedfoyer

Til foyerkoncerterne i Musikhuset Esbjerg kan du i årets løb opleve en række af de bedste kor, ensembler og orkestre fra Esbjerg og omegn.

Foyerkoncerterne finder sted i Musikhusets smukke, lyse foyer, og de er gratis at deltage i.

Big Band Ribe er igen klar til at jazze julen ind med et repertoire sprængfyldt med swingende arrangementer af festlige juleklassikere. Vi er inspireret af traditionel bigbandmusik, som fx Count Basie og Frank Sinatra, men spiller også numre i blues, latin, swing og gospel. Dirigenten for Big Band Ribe har siden 2019 været saxofonist Christoffer Find.

Big Band Ribe startede som Ribes Mindste Bigband i september 1989 som et otte mand stort aftenskolehold, men er siden vokset til et fuldt besat bigband, organiseret som en selvstændig amatørmusiker-forening,  der har turneret rundt omkring i verden – bl.a. Kina, Cuba, Argentina og Surinam. Big Band Ribe består af 19 jazzelskende medlemmer, fordelt på trompeter, tromboner, saxofoner, rytmegruppen med trommer, bas, guitar og klaver samt vores helt egen crooner: Terkel Michelsen – direkte fra Gørding.


Det praktiske 

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Varighed: 1 timer og 30 minutter

Køb gavekort