Big Fat Snake

12. Oktober 2018 20:00

 

OBS: Stående koncert. Siddepladser kun på balkon.

”Au Revoir Madame” – Den store fede slange hugger for sidste gang

”Folkets rock’n’roll band”, Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks bedstsælgende bands, drager i efteråret 2018 ud på deres sidste turné.

Over 1500 koncerter er det blevet til igennem tiden, og med deres velkendte mix af rock’n’roll, soul og store ballader, vil de 5 medlemmer, Anders Blichfeldt, Pete Repete, Asger Steenholdt, Morten ”Jay” og Jens Fredslund, henrykke deres trofaste publikum med hits som Run Run Run, Fight for Your Love, Peace Like in Heaven, Female Voice, Sittin’ in a Window og ikke mindst Bonsoir Madame.

Et forrygende liveshow, en intens stemning og tæt kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Alle sange bliver leveret med nerve og charme, og Big Fat Snake spiller bedre end nogensinde.

”Selvom det er lidt vemodigt, så bliver det her en helt særlig og fantastisk turné”, udtaler Anders Blichfeldt, og Pete Repete fortsætter med ”Vi glæder os til at gi’ publikum ALT hvad vi har i os en sidste gang, og sige tak for 28 fantastiske år med fuldt skrald”. Vi spiller alle de største Big Fat Snake-hits og klassikerne fra bl.a. Midnight Hour og One Night of Sin.

Gå ikke glip af afslutningen på dette stykke dansk rockhistorie.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes 19:30.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. pause

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

  • Priser: 320 - 350 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 12. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M.