Bilisten

21. Januar 2019 19:30

 

Tag med på en køretur gennem livet i anmelderrost og stærkt underholdende enmandsforestilling

Vi lever i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående.

Bilisten tager vejen forbi pendlerliv, trængsel, frihed, trafikregler, opråb til de andre bilister… og alt det, der gør os til de mennesker, vi bliver til i bilen.

Frank Thiel står solo på scenen, som manden, der sætter sig bag rattet og kan køre hvorhen han vil. I bilen ved han, hvem han er. Han er en, der er på vej. En, der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele.

”Begavet, jordnær og ret filosofisk”, skrev Jyllands-Postens Henrik Lyding i sin begejstrede anmeldelse af Bilisten.

⭐⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten

⭐⭐⭐⭐⭐ JydskeVestkysten

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Scenekanten

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfattere: Kristian Hallberg, Viktor Tjerneld og Lasse Bo Handberg

Instruktør: Viktor Tjerneld

Produktion: Mungo Park Kolding

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 150 - 240 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 21. Januar 2019 19:30
  • Kategori: Abonnement, Studierabat, Teater
Køb billet KØB SPISNING M.M.