Billy Ocean

12. November 2017 20:00

 

Musikhuset Esbjerg er stolte over at kunne præsentere poplegenden Billy Ocean på hans best of-turné

Billy Ocean er én af de største britiske R&B- og popstjerne nogensinde. Han har solgt mere end 30 millioner albums verden over, han har haft masser af nummer et-hits – og nu gæster han Musikhuset Esbjerg, hvor han spiller alle sine bedste sange.

Billy Ocean udgav sit første album i 1976 og lavede de følgende år flere sange, der lå i toppen af hitlisterne. Det var dog med albummet Suddenly i 1984, at Billy Ocean for alvor brød igennem og blev en international popstjerne – ikke mindst på grund af hittet Caribbean Queen, som gik nummer et verden over og sikrede ham en Grammy som bedste R&B-sanger.

Blandt Billy Oceans andre store hits er Get Outta My Head, Loverboy og ikke mindst When the Going Gets Tough (the Tough Get Going) fra filmhittet Nilens juvel med Kathleen Turner, Michael Douglas og Danny DeVito.

Efter den massive succes op gennem 1980’erne trak Billy Ocean sig i midten af 1990’erne tilbage fra musikscenen for at hellige sig sin familie. I 2008 besluttede han sig – til publikums store begejstring – for at vende tilbage til musikken, og han indledte en verdensomspændende turne. Året efter udgav han sit første album i 15 år, og for nylig udgav han så Here You Are – The Best of Billy Ocean. Det er alle hitsangene fra dette album, der kommer til at være omdrejningspunktet for den koncert, han giver i Musikhuset.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes kl. 19:30

Vær venligst opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum og derfor ikke er tilladt.

  • Priser: 420 - 500 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 12. November 2017 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her