Blake & Ann-Mette Elten

7. Marts 2022 20:00

I foråret 2021 venter der en helt særlig og fantastisk oplevelse i Musikhuset, når forsanger i På slaget 12, Ann-Mette Elten, i selskab med Englands førende vokalgruppe Blake indtager Koncertsalen

NY DATO: På grund af corona er forestillingen blevet flyttet fra den 16. marts 2021 til den 7. marts 2022. Billetkøbere er blevet kontaktet. 

Efter 25 år som forsanger i På Slaget 12 tog Ann-Mette i 2012 et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio – 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store sange fra det klassiske repertoire. Albummet blev indspillet med Prag-Philharmonikerne i Rudolfinum-koncertsalen i Prag og indeholdt arier og sange af blandt andre Puccini, Schubert, Offenbach, Verdi og Dvorak. Det udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer, hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Siden har Ann-Mette haft flere af de klassiske sange på repertoiret, hvilket har udløst stående ovationer fra et publikum, der er blevet både overraskede og overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med.

 

 

Nu er der en enestående chance for at opleve dette sammen med Englands førende vokalgruppe ”Blake”.

”Blake”, der består af Ollie Baines, Stephen Bowman og Humphrey Berney, har tidligt i deres karriere været på turne i Danmark sammen med Thomas Eje & Lene Siel. Dette kort efter de vandt en UK Grammy for bedste klassiske album. Her tog de publikum med storm – en stemme harmoni uden sammeligning, charme og talent, der tager pusten fra publikum.

”Blake” har mere end 150 tv optrædender bag sig, og har optrådt med blandt andre Dame Shirley Bassey & Katherine Jenkins ved flere lejligheder. De har desuden også gentagne gange har været inviteret til at optræde ved begivenheder med deltagelse af det engelske kongehus. I Danmark har vi også tidligere kunne nyde disse fantastiske herrer på DR´s Store Juleshow.

Publikum kan forvente klassiske sange som for eksempel ”O Mio Babbino Caro” og ”Ave Maria”, sunget med en så følelsesfuld indlevelse, at man føler sig hensat til koncerter med de helt store internationale stjerner gennem tiden.

Forbered dig på at blive blæst omkuld af store operaklassikere som ”Nessum Dorma”, og derudover både hits, duetter og ballader fra musical og filmverdenen.

Arrangør: CSB Island

  • Priser: 120 - 355 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 7. Marts 2022 20:00
  • Kategori: Klassisk, Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort