Blinkende lygter

31. Oktober 2022 19:30

Anders Thomas Jensens moderne filmklassiker forvandles til et sjovt og skævt skuespil

Blinkende lygter er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle barndomsvenner Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, han og hans venner har gjort – han er bare lige nødt til at lave et sidste job for bagmanden ”Færingen”.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke Udkantsdanmark, der er befolket af sære eksistenser.

Blinkende lygter bygger på Anders Thomas Jensens moderne filmklassiker fra 2000, men i Vivian Nielsen bearbejdelse har historien fået sit eget, nye liv og bliver til et både sjovt, tankevækkende og skævt skuespil.

Manuskript: Vivian Nielsen på forlag af Anders Thomas Jensens filmmanuskript
Instrukt:
Frank Rubæk
Medvirkende
: Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland og Frank Rubæk
Produktion: NørregadeTeatret og Teater 2


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer inkl. pause

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere