Blinkende lygter

24. Marts 2021 19:30

Anders Thomas Jensens moderne filmklassiker forvandles til et sjovt og skævt skuespil

Blinkende lygter er den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle barndomsvenner Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft et store held med sig.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, han og hans venner har gjort – han er bare lige nødt til at lave et sidste job for bagmanden ”Færingen”.

Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke Udkantsdanmark, der er befolket af sære eksistenser.

Blinkende lygter bygger på Anders Thomas Jensens moderne filmklassiker fra 2000, men i Vivian Nielsen bearbejdelse har historien fået sit eget, nye liv og bliver til et både sjovt, tankevækkende og skævt skuespil.

Forfatter: Vivian Nielsen på forlag af Anders Thomas Jensens filmmanuskript
Instruktør og scenograf:
Frank Rubæk
Medvirkende
: Paw Henriksen, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard, Jakob Højlev Jørgensen, Christina Bech, Kristian Boland og Frank Rubæk
Produktion: NørregadeTeatret og Teater 2

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt
Varighed: 2 timer (inkl. pause)

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere