#BrydTabuet

19. September 2020 19:00

Oplev Alexandra Staffensens hudløs ærlig beretning om en barndom med incest, et liv med overgreb, angst og flere diagnoser

OBS: Showet flyttet fra den 4. april 2020 til den 19. september 2020. Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her

Hvis ikke den nye dato passer dig, kan du tage kontakt til Alexandra  Staffensen på mail: Staffensen@hotmail.com

Dét her er ikke bare et foredrag. Det er et helligt rum, hvor man kan sige alt det højt, ingen andre tør tale om. I bliver inviteret med på en følelsesladet, humoristisk og ærlig rejse, der vil give jer et helt nyt syn på livet. Der bliver tårer, latter, smil, forargelse, kram og masser af dans.

I 8 år var jeg udsat for seksuelle overgreb fra et nært familiemedlem. Jeg kan stadig huske, hvordan han tog fat i mig. Det har sat sine spor. Som 14-årig brød jeg tabuet uden at få hjælp. I dag er jeg 29 år gammel, enlig mor til en lille knægt på 4, og nu deler jeg dagligt min historie med hele Danmark. Jeg glæder mig til at dele den med jer og gøre det klart, hvorfor det er så vigtigt at bryde tabuet. Og jeg glæder mig til at give jer et gardint spark i røven, og inspirere jer til at turde alt det, som i normalt ikke tør.

 

Det praktiske

Arrangør: Alexandra Staffensen
Aldersgrænse: 16+

  • Pris: 319 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 19. September 2020 19:00
  • Kategori: Andet, Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere