Cæcilie Norby

26. Februar 2019 19:30

 

Danmarks største jazzsangerinde, Cæcilie Norby, giver koncert med sine fabelagtige jazzsøstre

OBS: 2 koncerter til 1 koncerts pris: Køb billet til både Indra Rios-Moore og Cæcilie Norby for bare kr. 250 i alt. Læs mere herunder.

Cæcilie Norby har siden begyndelsen af 1980’erne været en del af jazzscenen, og hun har opnået international anerkendelse for sin fantastiske stemme. Nu har hun samlet et hold af kvindelige musikere fra den europæiske jazzelite, som hver især har markeret sig som toneangivende innovatør på hver deres instrument. Sammen udgiver de om kort tid albummet Sisters in Jazz.

Jazzsøstrene, som Norby tager med sig i Musikhuset, er den italienske pianovirtuos og komponist Rita Marcotulli, som blandt andet har indspillet med Chet Baker, det er den polske trommeslager og komponist Dorota Piotrowska, bassisten Lisa-Rebecca Wulff fra Tyskland og den danske saxofonist Pernille Bévort.

Med sig har Cæcilie og de prominente damer både nye numre og en række spændende fortolkninger af numre fra kvindelige stjerner som Nina Simone, Joni Mitchell, Kate Bush, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln og Carla Bley.

2 koncerter til 1 koncerts pris: Du kan opleve både koncerten med Indra Rios-Moore (6. februar) og med Cæcilie Norby for i alt kr. 250.  Du gør det ved først at vælge billetterne med prisen “Kombi-pris” til det ene arrangement. Bagefter finder du det andet arrangement under program her på hjemmesiden og gør det samme. Derefter kan du gennemføre købet. Du kan ringe til Musikhusets billetsalg hverdage kl. 13-16, hvis du har brug for hjælp med købet.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 250 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 26. Februar 2019 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.