Camp L.O.V.E.

15. Oktober 2022 15:00

GRATIS: Opera Prætentiøs, der udspringer fra Syddansk Musikkonservatorium Esbjerg, indtager scenen til Kulturens Døgn og giver et moderne take på en opera, hvor alle kan følge med.

Camp L.O.V.E.™ (Lidenskab Og Varig Elskov) er historien om de to par, Christian og Alma, og Bo og Henriette, der med hver deres problemer er taget på en parterapi tur ud i det fri, under parterapeuten Ingeborgs kyndige ledelse. Vil parrene løse deres problemer og blive forsonede eller vil turen ende i en fiasko?

Camp L.O.V.E.™ er et moderne take på den klassiske “forbytnings opera”, skrevet til den klassiske sangfaggruppe på Syddansk Musikkonservatorium Esbjerg i 2022.


Om Opera Prætentiøs

Opera Prætentiøs er en forening med det formål at skabe debat om operaens rolle i det moderne samfund. Navnet er en selvironisk anerkendelse af, at opera tit bliver betragtet som “højkulturelt” og svær at forstå. Opera Prætentiøs vil gerne skabe forestillinger. som kan opleves og forstås i nuet uden at skulle have læst op på handling eller på andre måder “lave lektier”.

Camp L.O.V.E.™ er en del af Kulturens Døgn. Se hele programmet her.


Det praktiske

Arrangør: Opera Prætentiøs, Musikhuset Esbjerg og Kulturens Døgn
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 35 minutter

Forestillingen er gratis og kræver ingen tilmelding.

  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersalen
  • Spilleperiode: 15. Oktober 2022 15:00
  • Kategori: Gratis, Opera/Operette
Køb gavekort