Champagnebrunch 2020

3. Oktober 2020 11:30

Til Champagnebrunchen byder Musikhuset Esbjerg inden for til en sprudlende lækker dag i champagnens og gourmetmadens tegn

Det er 10. år i træk, at Musikhuset disker op med en overdådig menu af sublim mad, fantastisk underholdning og lind strøm af champagne.

I de ni år, Champagnebrunchen er løbet af stablen, har den udviklet sig til et tilløbsstykke for gourmet- og bobleelskende sydvestjyder, og billetterne bliver år efter år revet væk.

I samarbejde med en række af lokalområdets bedste leverandører serverer Musikhuset ved Champagnebrunchen et overflødighedshorn af lækker mad og liflig champagne, og undervejs bobler det af dejlig underholdning.

I 2019 var det Posthuset, Eventkokken og Kunsten – Musikhuset Esbjergs egen restaurant med Jacob Møller Justesen i front – der leverede lækkerierne. Hvem, der skal forkæle gæsterne i jubilæumsåret 2020 bliver afsløret i ugerne op til brunchen.

I prisen er inkluderet mad, champagne ad libitum og underholdning

 

Det praktiske

Varighed: Champagnebrunchen varer omkring tre timer.
Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til Hovedfoyer åbnes kl. 11:00

 

  • Pris: 795 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 3. Oktober 2020 11:30
  • Kategori: Andet, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere