Christian Fuhlendorff – Går over i historien

13. April 2018 19:00 - 14. April 2018 19:00

 

Så er jeg sgu klar med et nyt solo show, Går over i historien

I mine tidligere shows er I kommet tættere på min fortid og historie. Nu skal vi noget andet, sådan da. For denne gang har jeg tænkt mig, at vi skal tættere på vores allesammens historie. Jep, jeg har tænkt mig at fortælle hele verdenshistorien. Og showet rammer landets teatre fra 1. marts 2018.

“Hvorfor fortælle verdenshistorien?”, hører jeg dig tænke. Fordi min datter i bilen, på vej til skole, en morgen spurgte mig, “far, har du altid været her?” Og efter at have kastet jeg mig ud i et kluntet forsøg på at forklare hende verdenshistorien, gik det op for mig, at det ville kræve, at jeg faktisk satte mig ind i den. Så det har jeg gjort. Men i takt med, at min viden om emnet blev større, blev datterens spørgsmål dybere. For hvad er vores historie og findes den andre steder end inden i vores hoveder og er derfor bare noget, vi tror? Og hvad med tro, har vi nogensinde haft brug for den, for i dag er løbet da kørt, ikk’? Og lever vi mennesker slet og ret forkert i forhold til, hvad vi er – nemlig jordens klogeste abe?

I efteråret 2018 kaster jeg mig ud i Går over i historien II. Jep, to solo-shows på ét år, men de hænger ikke som sådan sammen. Hvor det første handler om, hvordan vi aber blev til mennesker, handler det andet om den verden, vi har bygget op. Ja, begge shows foregår på den samme tidslinje, men ikke på det samme tidspunkt, og de kan godt ses hver for sig. Så hvis du er til universets skabelse, livets begyndelse og menneskets første skridt, så er det Går over i historien, du skal se. Er du mere til oldtidens store tænkere, romernes bygningsværker og… jeg skal lige have læst op på det, ja, så er det Går over i historien II. Jeg skal for pokker lave to shows på et år! Du er selvfølgelig også velkommen til at se begge. Glæder mig til vi ses rundt om i landet, aber!

Hvert show bliver en oplevelse i sig selv, men vil du have hele verdenshistorien, skal du sikre dig billet til begge forestillinger. Køber du billetter til begge forestillinger samlet, får du i øvrig en rabat på i alt kr. 75.

Arrangør: FBI

Dørene til Teatersalen åbnes 18:30

Fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Priser: 270 - 295 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 13. April 2018 19:00 - 14. April 2018 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her