Christmas Dinner Nights

11. December 2020 17:30

Vær med til en enestående, gastronomisk oplevelse, når vi forvandler den smukke Teaterfoyer til en restaurant, og køkkenchef Jacob Møller Justesen disker op med en fireretters gourmet-julemenu

I oktober introducerede vi det gastronomiske koncept Dinner Nights, hvor Kunstens køkkenchef Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold sammensætter en udsøgt menu og vinmenu og serverer den i Kunstens smukke lokaler.

Succesen har været til at tage og føle på. Indtil videre har alle udgaver af Dinner Nights været udsolgt, og reaktionerne fra gæsterne har været overvældende gode.

Nu prøver vi så for en kort bemærkning noget nyt. På to eksklusive aftener, fredag den 20. november og fredag den 11. december, forvandler Dinner Nights sig nemlig til Christmas Dinner Nights.

Menuen vil som sædvanlig bestå af fire serveringer med tilhørende vinmenu, men til Christmas Dinner Nights vil det være julemad, der er på tallerkenerne. Du kan dog godt glemme alt om de sædvanlige marinerede sild og medisterpølsen, for Jacob Møller Justesen og hans hold har tænkt sig at give julemaden en moderne, gastronomisk overhaling.

 

CHRISTMAS DINNER NIGHTS

Fire gastronomiske juleserveringer

***

Vinmenu

***

795,-

 

Normalt finder Dinner Nights sted i Kunstens lokaler, men også her adskiller Christmas Dinner Nights sig. Vi rykker nemlig ud i den lyse Teaterfoyer med udsigt til den nye, smukke plads foran Musikhuset, Henning G. Kruses Plads, som stjernearkitekten Bjarke Ingels står bag.

I Teaterfoyeren vil gæsterne blive placeret ved borde sammen med dem, de køber billet med, og de kan læne sig tilbage i stolene og lade sig forkæle og underholde af Jacob Møller Justesen og resten af Musikhusets hold.

Så inviter din mand, din madklub, dine veninder eller dine nærmeste kollegaer med til en anderledes og enestående, kulinarisk madoplevelse i Musikhusets sikre og trygge omgivelser.

Christmas Dinner Nights begynder kl. 17:30 og slutter kl. 21.45.

På grund af corona er det kun muligt at sidde i grupper på op til 10 mand.

  • Pris: 795 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teaterfoyer
  • Spilleperiode: 11. December 2020 17:30
  • Kategori: Andet, Madevent
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere