Christmas Gospel

10. December 2020 20:00

I julen 2020 vender Anders Blichfeldt tilbage med Danmarks festligste julekoncert, Christmas Gospel, når han gæster Musikhuset med swingenede gospel versioner af klassiske julesange

OBS: Der er udstedt nye billetter til alle dem, der har købt billet inden den 27. november. Det er gjort for at skabe mere afstand mellem publikum. 

 

Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage. Der bliver også i 2020 lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som du også kan opleve et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders’ julekoncerter er ikke som de andre. Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters og Jønssons Fristelser

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give leverer fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel-genren, og han har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Syng julen ind med Anders Blichfeldt til en fantastisk, festlig og uforglemmelig julekoncert.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende er derfor ikke tilladt

 

  • Priser: 245 - 295 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 10. December 2020 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere