Christmas Gospel

15. December 2019 20:00

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt gæster Musikhuset og synger julen ind med julekoncerten Christmas Gospel

Det bliver ikke rigtig jul, før du har hørt Anders Blichfeldts julekoncert, der for alvor sætter gang i julestemningen.

Anders Blichfeldts julekoncerter er ikke som andre. Her er det festen, der er i fokus. Det er de store julesange i swingende gospelversioner, det er blues og rock’n’roll, og det er liv og glade juledage – lige præcis som Anders Blichfeldt bedst kan lide det.

X-Factor vinder Linda Andrews danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters, som vil sætte deres præg på koncerten med fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Som kapelmester sidder Martin Jønsson bag tangenterne, Ulrik Bust spiller saxofon, på trommer er det Mads Andersen, og Morten Maltesen spiller bas.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene åbner: Dørene åbner 30 minutter før koncertstart

Varighed: 2 timer inklusiv pause

HUSK – Du kan også opleve Anders Blichfeldt alene på scenen, når han giver solokoncert i Musikhuset den 18. marts 2020. Læs mere her.

  • Priser: 120 - 295 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 15. December 2019 20:00
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort