Cirque Berserk

14. Oktober 2018 15:00 - 14. Oktober 2018 20:00

 

Klassisk artisteri møder adrenalinpumpende stunts i Cirque Berserks spektakulære cirkusteater

I 250-året for opfindelsen af det moderne cirkus kommer Cirque Berserk – Storbritanniens største teatercirkus – til Musikhuset med et show, der sparker helt nyt liv i cirkuskunsten!

I det spektakulære show, der er specialudviklet til teaterhuse, bliver publikum blæst bagover, når klassisk cirkusartisteri tilføres teater og stunts, der sprøjter af både adrenalin, benzin og opfindsomhed.

Glæd dig til et vanvittigt og hæsblæsende show, hvor mere end 30 luftakrobater, knivkastere, jonglører, slangemennesker, dansere og musikere kommer til at redefinere din opfattelse af, hvad cirkus er. Og glæd dig ikke mindst til, at Cirque Berserks frygtløse stuntmænd kaster sig selv og deres toptunede motorcykler ud i en fantastisk fortolkning af det legendariske dødsdromen-nummer – live på Musikhusets scene.

⭐⭐⭐⭐⭐ The Sun “Great for kids and even better for adults!”

⭐⭐⭐⭐⭐ The Daily Express

⭐⭐⭐⭐⭐ Birmingham Mail

⭐⭐⭐⭐⭐ Birmingham Post

⭐⭐⭐⭐      The Times

⭐⭐⭐⭐      Time Out

⭐⭐⭐⭐      Manchester Evening News

⭐⭐⭐⭐      The Sunday Express

Rabat til abonnenter og modtagere af Række 1: Helt eksklusivt giver Musikhuset alle, der enten er abonnent eller som modtager Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, mulighed for at købe billet til sig selv og hele familien med en rabat på kr. 200 pr. billet. Tilmeld dig gratis Række 1 her.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Billet købes i Musikhusets billetcenter mod fremvisning af gyldigt studiekort/billedlegitimation. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Koncertsalen åbnes 30 minutter inden forestillingen starter.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Pris: 425 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 14. Oktober 2018 15:00 - 14. Oktober 2018 20:00
  • Kategori: Show, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.