Comedy Ballroom

3. Oktober 2020 16:00 - 3. Oktober 2020 20:00

Der er lagt i ovnen til årets comedybrag, når Lars Hjortshøj, Thomas Warberg, Ruben Søltoft, Mark Le Fêvre og Kasper Gross i oktober 2020 inviterer til Comedy Ballroom i Musikhuset Esbjerg

OBS: Showet er pga. covid-19 delt op i to shows for at skabe mere afstand mellem publikum. Billetkøbere er blevet kontaktet.

Kom og oplev fem af landets absolut bedste komikere på én og samme aften. Hver af dem har 25 minutter til at give den sit bedste skud, så du kan roligt forberede dig på en syndflod af snappy pointer, knivskarp timing og jokes i særklasse.

Tre år har det taget at stable Comedy Ballroom Tour på benene. For det er mildest talt nogle travle herrer, der alle er booket langt frem i tiden. Hver har sine respektive one man-turneer, TV-shows og filmoptagelser. Men det er nu lykkedes at samle de største komikere til fire eksklusive aftener med comedy i nogle af Danmarks smukkeste sale i efteråret 2020, heriblandt Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg.

Det bliver skarpt og en helt igennem forrygende måde at opleve standup på. Hvis du ikke vil gå glip af en sjælden mulighed for at opleve cremen af dansk comedy samlet på bare ét sted, så skynd til at købe billet til Comedy Ballroom i Musikhuset Esbjerg.

 

Cremen af dansk standup

Lars Hjortshøj er en af de bedste performere og ypperste komikere, vi har herhjemme. Han er kendt for alt lige fra TV, radio og film, men det er nu altid standup, der har været omdrejningspunktet for hans karriere. Hans unikke personlighed på scenen, kombineret med et kæmpetalent for at skrive og levere jokes, hiver ham op i en klasse helt for sig.

Thomas Warberg har i efteråret 2019 været landet rundt med sit anmelderroste onemanshow Perfektion, overskud & andre lorteord, som han blandt andet lagde Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg ned med. Warberg har i de seneste år lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Thomas går altid direkte efter comedyens sjæl: det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Ruben Søltoft og hans unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt siden han gjorde sin debut på den danske standup-scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to onemanshows. Hans seneste show, Ting fra min mund, der solgt over 40.000 billetter og har trukket fulde huse over det meste af landet – også i Esbjerg, hvor han fyldte Koncertsalen to gange.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Han blev et landfænomen, da han kickstartede sin karriere med internetsketches. Mark har siden koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow Bøvl, der landede ham en nominering som Årets Komiker 2019.

Kasper Gross er aktuel med den anmelderroste TV2 ZULU-serie Minkavlerne, som han har skrevet sammen med kollegaen Jonas Mogensen. Måske kender du ham også fra TV2s serie Er vi der ikke snart? eller som fast opvarmer på Tobias Dybvads tour Er det ikke dig fra Dybvad? Med sådan et CV er det heller ikke underligt, at han i 2017 var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

 

Det praktiske

Arrangør: Comedy Ballroom
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showstart

  • Priser: 375 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 3. Oktober 2020 16:00 - 3. Oktober 2020 20:00
  • Kategori: Comedy
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere