CoryDong

6. Maj 2019 19:30

 

Satirisk, dokumentarisk forestilling om salget af DONG’s aktier til Goldman Sachs. Poul Nyrup Rasmussen deltager i debat i forbindelse med forestillingen.

Hvordan gik det til, at en socialdemokratisk finansminister blev så glad for privatisering, at han besluttede, at det statsejede energiselskab DONG skulle sælges til en amerikansk investeringsbank med et blakket ry? Og var det virkelig det bedste for Danmark?

Med fokus på tidligere finansminister Bjarne Corydon og de andre hovedpersoner i DONG-affæren skal vi forsøge at finde svar på nogle af de spørgsmål, som stadig er ubesvarede. I første akt foregår det som teater, men i anden akt udvikler forestillingen sig til en debat mellem skuespillerne, en journalist og ingen ringere end tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

CoryDONG – det bedste for Danmark er andet kapitel i Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen –  teater, der tager udgangspunkt i møgsager fra Christiansborg, der er gået eller er på vej til at gå i vores kollektive glemmebog. Den er skabt med konsulentbistand fra Poul Nyrup Rasmussen, der altså også deltager i forestillingen.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Forfatter: Henrik Szklany

Instruktør: Liv Helm

Medvirkende: Kristian Halken og Ina-Miriam Rosenbaum. Gæst: Poul Nyrup Rasmussen.

Produktion: Off Off/Produktion

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00.

Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M.