Così fan tutte

Così fan tutte

30. Marts 2020 19:30

Mozarts mest elskede opera, forvekslingskomedien Così fan tutte, sættes i scene af Det Kongelige Teater

Titlen på Mozarts opera-hit Così fan tutte – som betyder noget i retning af sådan gør alle kvinder! – er en slet skjult hentydning til kvinders troløshed, og om hvordan et dristigt væddemål kan sætte kærligheden på en hård prøve.

Don Alfonso udfordrer Guglielmo og Ferrando til at sætte deres kæresters trofasthed på en prøve. Vil pigerne eller vil de ikke være deres udkårne utro i deres fravær? De unge mænd indgår væddemålet, og så er den vanvittige komedie i gang. Den absurde historie tilsat Mozarts herlige musik stiller det eviggyldige spørgsmål om, hvorvidt græsset måske er grønnere på den anden side.

I instruktørstolen sidder Tim Albery, der har lavet produktioner på de store operahuse verden over, blandt andet på The Metropolitan Opera i New York og Covent Garden i London. Hans seneste opsætning af Così fan tutte blev af en anmelder kaldt ”en intelligent og velkommen genoplivning.”

En fryd for øjet er desuden Tobias Hoheisels vidunderlige periodekostumer præsenteret i en gigantisk camera obscura-scenografi.

Operaen synges på italiensk med danske overtekster.

Optakt: Vær med til optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetsalg

Instruktør: Tim Albery
Orkester: Aalborg Symfoniorkester
Dirigent: Paul Goodwin
Medvirkende: Anna Kasyan, Kari Dahl Nielsen, Magnus Kjelstad, Matteo Macchioni, Sine Bundgaard, m.fl.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort