Così fan tutte

Così fan tutte

30. Marts 2020 19:30

OBS: ARRANGEMENTET ER AFLYST

Billetkøb bliver refunderet, inklusiv gebyr. Alle billetkøbere bliver kontaktet direkte på mail og/eller SMS med mere info.

På grund af den nuværende situation med coronavirus, der hele tiden udvikler sig, har Det Kongelige Teater valgt af AFLYSE forestillingen Cosi Fan Tutte, der skulle være afholdt i Musikhuset Esbjerg den 30. marts.

Det Kongelige Teater melder yderligere, at det desværre ikke er muligt at gennemføre turneen på et senere tidspunkt.

Derfor får du refunderet dine billetter samt spisebilletter (inkl. billetgebyr). Hvis du har købt billetterne via Musikhusets hjemmeside, vil du automatisk få refunderet dine billetter.

Hvis du ikke har købt dem online, men købt dem i vores fysiske billetsalg, kan du får refunderet købet på én af følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter til Musikhuset Esbjerg, Havnegade 18, 6700 Esbjerg, att. Barbara Brandt. Husk at notere dig navn og at medsende dit registrerings- og kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til info@mhe.dk. Husk også at medsende dit kontonummer, så vi kan overføre beløbet til din konto.
  • Ved at ringe til vores billetudbyder, Billetten, på 76 10 90 10.

OBS. Musikhuset Esbjerg holder helt lukket til 29. marts. 

Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse.

Vi beklager det besvær, dette måtte medføre, og vi håber på forståelse og tålmodighed.

Du finder mere information om Musikhuset Esbjerg og coronavirus her.

. . . . .

Titlen på Mozarts opera-hit Così fan tutte – som betyder noget i retning af sådan gør alle kvinder! – er en slet skjult hentydning til kvinders troløshed, og om hvordan et dristigt væddemål kan sætte kærligheden på en hård prøve.

Don Alfonso udfordrer Guglielmo og Ferrando til at sætte deres kæresters trofasthed på en prøve. Vil pigerne eller vil de ikke være deres udkårne utro i deres fravær? De unge mænd indgår væddemålet, og så er den vanvittige komedie i gang. Den absurde historie tilsat Mozarts herlige musik stiller det eviggyldige spørgsmål om, hvorvidt græsset måske er grønnere på den anden side.

I instruktørstolen sidder Tim Albery, der har lavet produktioner på de store operahuse verden over, blandt andet på The Metropolitan Opera i New York og Covent Garden i London. Hans seneste opsætning af Così fan tutte blev af en anmelder kaldt ”en intelligent og velkommen genoplivning.”

En fryd for øjet er desuden Tobias Hoheisels vidunderlige periodekostumer præsenteret i en gigantisk camera obscura-scenografi.

Operaen synges på italiensk med danske overtekster.

 

 

Optakt: Vær med til optaktsforedrag med Per Günther inden forestillingen. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetsalg

Instruktør: Tim Albery
Orkester: Aalborg Symfoniorkester
Dirigent: Paul Goodwin
Medvirkende: Anna Kasyan, Kari Dahl Nielsen, Magnus Kjelstad, Matteo Macchioni, Sine Bundgaard, m.fl.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Pladser: Til denne forestilling er der i alt 1.125 tilgængelige pladser.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 3 timer og 5 minutter inklusiv pause
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her