Curtis Stigers

24. Oktober 2021 20:00

Få en kæmpe musikalsk oplevelse, når den amerikanske supercrooner og jazzmusiker Curtis Stigers indtager Musikhuset Esbjerg

Til oktober kan du opleve den prisvindende amerikanske singer-songwriter Curtis Stigers, som udover sit enorme musikalske talent er kendt som en storslået entertainer, der har været med til at definere den moderne jazz-genre.

Curtis Stigers slog igennem i 1991 med sit selvbetitlede debutalbum, der solgte over 1,5 millioner eksemplarer. Især megahittet I Wonder Why og sangene You’re All That Matters to Me og Never Saw a Miracele gjorde ham til en stjerne.

Siden er det blevet til en lang række hitsingler, millioner af solgte albums og 30 år som en af de absolut største stemmer inden for moderne jazz. Hans repertoire er enormt og afspejler hans enestående talent for musikalsk håndværk og kvalitet.

Curtis Stigers enestående og alsidige sangstemme har ikke kun rørt og begejstret publikum verden over, men har også ført til samarbejde med de allerstørste musikere og producere. Han har desuden optrådt med en lang række af de allerstørste musikere heriblandt Eric Clapton, Elton John, Bonnie Raitt, Prince og Rod Stewart.

Curtis Stigers har spillet i koncertsale, på festivaler og klubber overalt fra Moskva til Manhattan, og til oktober kan du opleve ham i Musikhuset Esbjerg.


Soundtrack til populærkulturens største film og tv-shows

Curtis Stigers har i den grad sat sit musikalske aftryk på film og tv. Han har blandet andet deltaget i utallige liveoptrædener på diverse tv-shows som The Tonight Show, The Late Show With David Letterman, The Today Show og flere internationale tv-shows. Stigers har desuden medvirket i filmkomedierne Ted og Ted 2.

Hans store musikalske talent førte også til en Emmy-nominering for temasangen til den succesrige tv-serie Sons Of Anarchy, som han både sang og var med til at skrive.

Du kan godt begynde at glæde dig til en storslået og enestående koncertoplevelse, når Curtis Stigers med sin fortællende sangstil indtager Teatersalen i Musikhuset Esbjerg til en aften fyldt med god stemning og dejlig musik.

Udover frontmanden Curtis Stigers, som desuden spiller saxofon, består bandet af Matthew Fries på klaver, Paul Wells på trommer, Cliff Schmitt på bas samt John (Scrapper) Sneider på trompet.


Book hotel i Esbjerg

Kommer I langvejs fra, kan det måske være dejligt at tage en overnatning i Esbjerg efter koncerten, så I slipper for at køre hjem sent om aftenen.

Vi kan anbefale Scandic Olympic EsbjergHotel Britannia og Hotel Ansgar, der alle ligger i det centrale Esbjerg, fem minutters gang fra Musikhuset Esbjerg.

Her kan I finde mere info, der kan være relevant i forbindelse med jeres besøg.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort