Daimi og Louisiana Jazzband

31. Januar 2021 13:00

Kom til koncert med Daimi og Louisiana Jazzband i Musikhuset Esbjergs flotte hovedfoyer 

Daimi sætter sin hat, som hun vil, og synger, så hatten passer! Og det svinger helt vildt……

Alle kender Daimi og hendes fantastiske stemme, og i dag som udtryksfuld jazzsangerinde og med Louisiana Jazzband som svingende og sprudlende backing band.

Louisiana Jazzband består af de seks herrer:

Mårten Lundgren er svensk og spiller på sit horn på begge sider af sundet. Er uddannet ved Stockholms konservatorie. Han er en sikker leadtrompetist og spiller vidunderlige soli og swinger forrygende.

Jesper Løvdal på alt-tenorsax. Han er kendt fra Ib Glindemann orkester. Han er genial på sine horn. Intet mindre.

Vincent Nielsson, basunist og endnu en svensker, der har sat musikken på den anden ende. Hans soloer er overraskende og humoristiske.

Peter Federspiel spiller bas og har været med fra begyndelsen i slutningen af 1960’erne. Peter medvirker på fornem vis til at løjerne kan udvikle sig til glæde for publikum.

Ole Givskov spiller trommer. Tidligere ved IB Glindemann Bigband, nu her. Han er vanvittig dygtig og fantastisk svingende trommeslager.

Per Møllehøj er en vanvittig dygtig guitarist – han spillede med Hugo Rasmussen i hans sidste år og var Hugo’s yndlingsguitarist. Han passer perfekt ind med Daimi.

 

Som medlem af Dronning Louises Jazzklub kan du få rabat på billetten. Du skal blot huske dit medlemskort, som skal fremvises sammen med billetten til koncerten.

 

Det praktiske

Arrangør: Dronning Louises Jazzklub
Varighed: 2,5 time inkl. pause.

  • Pris: 180 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg- Hovedfoyer
  • Spilleperiode: 31. Januar 2021 13:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere