Daimi og Louisiana Jazzband

18. Februar 2023 13:00

Esbjergs egen Daimi og toppen af dansk jazz gennem fem årtier mødes på scenen i Musikhuset Esbjerg. Koncerten er en del af Esbjerg Jazz Festival.

Det var i 1961, at Daimi som ung skolepige på 17 år optrådte i en tv-konkurrence i Centralmagasinet i Esbjerg, hvor hun sad i et telt og sang Cliff Richard & The Shadows’ Travellin’ Light. En optræden, der øjeblikkeligt gjorde hende til en stjerne. Hun indspillede en række singler, og hun blev derefter sangerinde i Jørn Grauengaards orkester sammen med blandt andre Perry Knudsen på trompet. Det er dette orkesters sound, Louisianas Jazzband også rammer – og selvfølgelig det traditionelle jazzrepertoire som Daimi elsker.

Daimi er efterhånden en voksen solist, men hun kan stadigvæk med sin charme og ligefremme facon tryllebinde publikum med sin flotte sangstemme. Derudover forstår hun også i øjenhøjde med sit publikum at fortælle anekdoter fra sit lange liv i dansk showbusiness. Og hvis du har haft lyst til at synge med på nogle danske evergreens med Daimi, kan du også det.

Louisiana Jazzband, der bakker Daimi op, består af toppen af dansk jazz igennem 50 år:

Mårten Lundgren: Trompet (Niels Jørgen Steens A-team, Tivolis Big Band)
Vincent Nilsson: Trombone (DR Big Band, Tivolis Big Band)
Jesper Løvdal: Saxofon (Ib Glindemanns Big Band, Kresten Osgood Trio)
Per Møllehøj: Guitar (Hugo Rasmussen Kvartet, Birgitte Soojin)
Peter Federspiel: Bas (Louisiana Jazzbands grand old man siden 1964)
Ole Givskov: Trommer (Ib Glindemanns Big Band)


Spisning inden koncerten

Få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer en tallerkenanretning med lokale lækkerier – og lidt sødt.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 11:30.


Studie- og ungerabat:

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu