Dance Company Twenty – Juleshow

5. December 2021 12:00

Vardes lokale danseskole, Dance Company Twenty, byder velkommen til årets juleshow med 2,5 timers forrygende danseunderholdning 

Du kan som publikum til DCT Juleshow 2021 glæde dig til at se alle Dance Company Twentys elever på scenen. Et show, hvor du bliver taget med igennem et hav af koreografier i hver sin stilart, talentfulde lokale dansere og skøre ideer.

Dansene er forskellige stilarter såsom hiphop, house, jazz, contemporary og girly. Dansene er koreograferet af danseskolens koreografer: Caroline Sander Jepsen Sofie Gantzel, Heidi Hougaard, Cecilie Tungelund, Silje Birkedal og Josefie Elgaard. Herudover vil der forekomme andre sjove og overraskede indslag, publikum kan glæde sig til.

Showet er delt i to halvdele. I første del kan du opleve koreografier fra alle årstal, stilarter og danseforme. Udover forskellige koreografier med diverse stilarter, har Dance Company Twenty et tema i anden afdeling af showet. Temaet i år er live numre, numre som er blevet afspillet live gennem tiden. Her vil du bl.a. opleve live sangere optræde.

Showet er for alle danseinteresserede. Du behøver altså ikke at have kendskab til Dance Company Twenty – eller danserne på scenen – for at nyde det.


Det praktiske

Arrangør: Dance Company Twenty
Døråbning: Dørene til salen åbner 30 minutter inden showet begynder
Varighed: 2 timer og 30 minutter

  • Pris: 110 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 5. December 2021 12:00
  • Kategori: Dans
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Når du køber billet til et arrangement i Musikhuset Esbjerg, er du med til at sikre, at vi samler penge ind til Danmarks Indsamling. For hver solgt billet i december donerer Musikhuset Esbjerg nemlig 5 kr. til Danmarks Indsamling. Beløbet lægges ikke oven i billetprisen.