Dance Company Twenty

Dance Company Twenty

26. Maj 2019 12:00

 

Dance Company Twenty byder velkommen til et storslået afslutningsshow med 3,5 timers forrygende danseunderholdning

Siden danseskolen Dance Company Twenty blev stiftet for 1,5 år siden, har den opnået enorm stor popularitet. I dag får 350 danseglade børn, unge, voksne og ældre hver uge undervisning i det fremadstorme dansekompagnis lokaler i Varde.

Den store popularitet er grunden til, at Dance Company Twenty har valgt at rykke årets Afslutningsshow ud af kompagniets egne rammer og ind i Musikhusets imponerende Koncertsal.

Du kan som publikummer glæde dig til Dance Company Twentys største show til dato. Et show, hvor du bliver taget med igennem et hav af koreografier og får lov til at opleve massevis af talentfulde lokale dansere.

I løbet af 3,5 time vil du se en masse energiske, glade og skønne elever i alderen 3-70 år fremføre årets indlærte danse og koreografier. Dansene er forskellige stilarter såsom hiphop, house, jazz, contemporary og girly. Dansene er koreograferet af danseskolens koreografer og danselærere. Herudover vil der forekomme andre sjove og overraskede indslag, publikum kan glæde sig til.

Showet er delt i to halvdele. I første del kan du opleve koreografier fra alle årstal, stilarter og danseforme. I anden del af showet er teamet Michael Jackson. Du vil derfor være vidne til en masse glade og skønne danse, du kan klappe med til.

Showet er for alle danseinteresserede. Du behøver altså ikke at have kendskab til Dance Company Twenty eller danserne på scenen for at nyde det.

 

Om Dance Company Twenty

Dance Company Twenty er en lokal danseskole i Varde, der blev stiftet af den professionelle danser Caroline Sander Jepsen for 1,5 år siden.

Ambitionerne for danseskolen er at skabe et unikt dansested i Jylland. Målet er at udbrede danseglæden for unge såvel som ældre.

Dance Company Twenty vil skabe en anderledes danseskole, hvor man som elev ønsker individuelt såvidt som holdmæssigt at forbedre og presse sig selv.

Som danseskole bestræber Dance Company Twenty sig hvert år på at lave et show ud over det sædvanlige, men også et show, der giver nogle unikke og gode oplevelser for eleverne.

Skaberen af Dance Company Twenty, Caroline Sander Jepsen, en ung, 23-årige pige, hvis drive og ambitioner er grunden til danseskolens eksistens. Caroline og hendes team tilbyder ugentlig over 20 dansetimer, hvor man som danser kan få udbredt sit kendskab til de forskellige stilarter. Caroline er professionel danser og har gennem sin forholdsvis korte karriere stået på mange forskellige scener, og mange af disse oplevelser ønsker hun at give videre til elever på danseskolen Dance Company Twenty.

 

Det praktiske

Dørene til salen åbnes 30 minutter inden showet begynder.

Showet forventes at være afsluttet kl.15.30.

Arrangør: Dance Company Twenty

  • Pris: 110 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 26. Maj 2019 12:00
  • Kategori: Dans, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M.