Dance Company Twenty’s Juleshow

18. December 2022 12:00

Vardes lokale danseskole, Dance Company Twenty, byder velkommen til årets juleshow med mere end to timers forrygende danseunderholdning i Musikhuset Esbjerg

FØRST I KØEN: Få nyheder om arrangementer før alle andre og forkøbsret på udvalgte forestillinger – tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev her

Du kan som publikum til Dance Comany Twentys (DCT) Juleshow 2022 glæde dig til at se alle Dance Company Twentys elever på scenen. Et show, hvor du bliver taget med igennem et hav af koreografier i hver sin stilart, talentfulde lokale dansere og skøre ideer.

I år vil publikum blive taget med på en rejse ud i verden. Vi skal gennem koreografier besøge lande verden over. Vi skal bl.a. til Bali og se på surfere, vi skal til Japan og spise med spisepinde, og vi skal til vores eget land og opleve en af Danmarks store begivenheder. Dette er blot nogle af de lande og oplevelser, du som publikum vil opleve til DCT Juleshow 2022.  

Koreografierne er forskellige dansestilarter såsom hiphop, house, jazz, contemporary og girly. Dansene er koreograferet af danseskolens koreografer: Caroline Sander Jepsen, Sofie Gantzel, Heidi Hougaard, Cecilie Tungelund, Emma Kehlet og Josefie Elgaard. Herudover vil der forekomme andre sjove og overraskede indslag, publikum kan glæde sig til.

Showet er delt i to halvdele. Der vil være en pause halvvejs i showet. I pausen er det muligt at købe drikkevarer (mm.) i caféen i Musikhuset.

Showet er for alle danseinteresserede. Du behøver altså ikke at have kendskab til danseskolen Dance Company Twenty – eller danserne på scenen – for at nyde det.


Det praktiske

Arrangør: Dance Company Twenty
Døråbning: Dørene til salen åbnes 40 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Forventet sluttidspunkt: kl. 14.45

  • Pris: 110 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 18. December 2022 12:00
  • Kategori: Børn og familie, Dans
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu