De tre Musketerer

8. Maj 2021 19:30 - 9. Maj 2021 15:00

En for alle, alle for en… og tre for en tier! Den Ny Opera og operaselskabet Figaros er klar med endnu en uhøjtidelig fortolkning af en klassiker

NY DATO: På grund af corona er showet blevet flyttet fra den 29.-30. januar 2021 til den 8.-9. maj 2021. Bemærk ændring i tidspunktet. Billetkøbere er blevet kontaktet direkte.

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske eventyr De tre musketerer rummer det hele. Når man så tilsætter kendte hits fra operaer, operetter og musicals og en god portion humor og uhøjtidelighed, ja, så kan man

Det er præcis, hvad Den Ny Opera og operaselskabet Figaros gør, når de sammen kaster sig over en udgave af De tre musketerer, der indeholder 100% lattergaranti.

Musketererne Porthos, Athos og Aramis, der er franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. Sammen med den unge D’Artagnan kaster heltene sig ud i kampen for at redde ikke bare den franske trone og dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid… uha, uha, denne historie er en sand sværdvægter!

Forfattere: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen, usædvanligt frit efter Alexander Dumas
Instruktører og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Scenograf: Hans Dueholm
Kostumedesigner: Nathalie Meldgaard
Produktion: Den Ny Opera og Figaros

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere