De tre musketerer

20. Januar 2023 19:30 - 21. Januar 2023 16:00

En for alle, alle for en… og tre for en tier! Den Ny Opera og operaselskabet Figaros er klar med endnu en uhøjtidelig fortolkning af en klassiker

Intriger, store fægtescener, kærlighed, komik, onde skurke og ædle helte. Alexandre Dumas’ klassiske eventyr De tre musketerer rummer det hele. Når man så tilsætter kendte hits fra operaer, operetter og musicals og en god portion humor og uhøjtidelighed, ja, så kan man

Det er præcis, hvad Den Ny Opera og operaselskabet Figaros gør, når de sammen kaster sig over en udgave af De tre musketerer, der indeholder 100% lattergaranti.

Musketererne Porthos, Athos og Aramis, der er franske elitesoldater ”with a license to kill”, opdager et ondskabsfuldt komplot, der skal vælte den franske trone. Sammen med den unge D’Artagnan kaster heltene sig ud i kampen for at redde ikke bare den franske trone og dronning Annas ære og ægteskab, men hele Europas fremtid… uha, uha, denne historie er en sand sværdvægter!

Forfattere: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen, usædvanligt frit efter Alexander Dumas
Instruktører og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen
Scenograf: Hans Dueholm
Kostumedesigner: Nathalie Meldgaard
Produktion: Den Ny Opera og Figaros


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets eget køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer en tapas-anretning med forskellige mindre retter og lidt sødt til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 80 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu