Den grønlandske mand

Den grønlandske mand

4. Maj 2020 19:30

Hvad kendetegner egentlig den moderne grønlandske mand? Det svar forsøger forestillingen af samme navn at give svar på

Den grønlandske mand er en forestilling til og om den grønlandske mand og hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. En forestilling, der er bygget på virkelige historier fra manden selv.

Den handler om den grønlandske mand i det nye årtusinde; hans identitet, selvforståelse og hans forhold til kvinden, den grønlandske og den danske, til sig selv, sin krop, sin seksualitet, sin alder, sine forfædre, sine børn. Hans forhold til det at være mand og til en verden i forandring.

Det grønlandske og danske hold bag forestillingen ønsker at komme bag om myterne og fordommene, for at gøre op med det medieskabte billede og det selvbillede, mange grønlandske mænd bærer rundt på, og give den grønlandske mand et nyt afsæt.

Forfatter: Niviaq Korneliussen
Instruktør: Hanne Trap Friis
Dramaturg: Susanne Andreasen
Medvirkende: Hans-Henrik Poulsen, Klaus Geisler, Kristian Mølgaard og Miki Jacobsen
Produktion: Teater Freeze Productions

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Pladser: Til denne forestilling er der i alt 384 tilgængelige pladser.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

 

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her