Den lille prins

Den lille prins

29. September 2019 14:00

En af alle tiders mest elskede bøger, Antoine de Saint-Exupéry Den lille prins, er blevet til et skønt teaterstykke for hele familien

Efter mere end 100 udsolgte forestillinger i sidste sæson, tager Teater Next nu det forunderlige eventyr om den lille prins, der på sin dannelsesrejse rundt i universet lærer kærligheden og livet at kende, ud i landet og kommer heldigvis også til Musikhuset Esbjerg.

På sin rejse møder den lille prins blandt andet den herskersyge konge, forretningsmanden, der er begærlig, og drankeren, der drikker for at glemme, at han er flov over at drikke. Han møder også en talende blomst og en ræv, der gerne vil være tam, og som lærer ham, at det kun er med hjertet, man kan se klart.

 

En verdensomspændende succes

Den franske pilot og forfatter Antoine de Saint-Exupéry udgav Den lille prins i 1943, året inden han blev skudt ned i sit fly over Middelhavet og døde. Han nåede derfor aldrig at opleve, at Den lille prins skulle blive en af verdenshistoriens største litterære succeser, blive oversat til 300 sprog og den dag i dag sælge mere end to millioner eksemplarer om året.

Tag hele familien i hænderne og se en af verdenslitteraturens mest elskede historier omsat til teater med masser af levende musik, sang og humor.

 

 

Forfatter: Antoine de Saint-Exupéry
Bearbejdelse og iscenesættelse: Morten Hembo og Christian Bergman
Medvirkende: Morten Hembo, Christian Bergman og Mads Kronborg
Produktion: Teater Next
Musik og sangtekster: Stine Michel og Mads Kronborg
Lysdesign: Morten Hembo
Lyddesign: Mads Stagis
Dukkemager: Johan Kølkjær
Konsulterende instruktør: Michael Slebsager

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 55 minutter
Aldersgrænse: Forestillingen anbefales for børn over 6 år
Foto: Fotografering/optagelse af koncerten kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

Køb billet KØB SPISNING M.M.