Den Nydanske Kvindekamp

13. Marts 2018 19:30

 

Fire stærke, nydanske kvinder slår et slag for den nydanske kvindekamp i spænende og tankevækkende foredrag

Den Nydanske Kvindekamp har været en kæmpesucces på Bremen i København med udsolgte sale og ekstra shows. Nu kan du opleve det i Musikhuset Esbjerg, når Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri og Halime Oguz lægger vejen forbi.

Den Nydanske Kvindekamp, som er arrangeret af forlaget Lindhardt & Ringhof, sætter fokus på kvinder mellem to verdener; kvinder, der er danske, men som også har en minoritetsbaggrund, der ikke står i modsætning til den danske identitet, men som er den del af den. Dansk plus noget andet.

Foredraget er et opråb, det er en fælles kamp, uanset kulturel baggrund og politisk ståsted. Den Nydanske Kvindekamp er en universel kamp, der handler om enhver kvindes frihed til at leve sit liv, akkurat som hun vil.

”Ligesom vi står på skuldrene af fortidens modige kvinder, som har kæmpet bravt for kvindekampen, vil vi, for fremtidens skyld, slå et fælles slag for den nydanske kvindekamp. For den nydanske kvindekamp er ikke kun Natasha, Halime, Khaterah eller Geeti. Den nydanske kvindekamp er os alle sammen,” siger Geeti Amiri, Khaterah Parwani, Natasha Al-Hariri og Halime Oguz.

Arrangør: Lindhardt & Ringhof

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Fotografering/optagelse af forestillingen kan være generende for kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt

  • Pris: 210 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 13. Marts 2018 19:30
  • Kategori: Foredrag
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her