Den sommer far blev homo

10. December 2020 19:30

En humoristisk og pinlig ungdomsforestilling om at komme i puberteten, gøre op med ens fordomme og finde sin identitet

At være en 13-årig skilsmissedreng, lige når puberteten går i gang, kan være en stor udfordring i sig selv. Når ens far samtidig springer ud som homoseksuel på den første campingferie i Norge, efter at mor skred med den lidt for personlige pilatestræner, kan det hele føles uoverskueligt udfordrende.

Arvid møder Indiane, der er tolv og meget mere i puberteten end ham. Hun klæber sig til ham, selvom han ikke vil have noget med hende at gøre. Hendes far er bøsse, en rigtig handyman, og så er det ovenikøbet ham, som Arvids far flirter med. Arvid og Indiane lægger planer for at forhindre, at deres fædre skal blive kærester. De vil for alt i verden ikke vil være søskende, og Arvid vil gå langt for, at det ikke ender i et Brokeback Mountain-moment.

Den sommer far blev homo er en humoristisk og kærlig identitetshistorie om en ung mands uskyldige fordomme og panik over sin egen udvikling. Om mødet med den første kærlighed og om at gå fordomsfri og afklaret ind i de voksnes verden.

Forfatter: Endre Lund Eriksen
Dramatiker: Julie Maj Jakobsen
Instruktør: Mia Lipschitz
Medvirkende: Peter Schlie Hansen, Julie Jeziorski Jensen, Mikkel Reenberg og René Benjamin Hansen
Scenograf: Mona Møller Schmidt
Lyddesigner: Jes Theede
Lysdesigner: Sonja Lea
Produktion: HiLS DiN MOR og Folketeatret

Billetantal: Der sælges maksimalt 466 billetter til forestillingen. Pga. covid-19 kan antallet blive nedjusteret, og det kan ikke garanteres, at man får den valgte plads, som fremgår af billetten.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

 

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere