Det fortrolige rum

10. Februar 2022 19:30

Det fortrolige rum er en den dybdeborende satire om det, du ikke må vide

Frank er journalist. Frank bor i fremtiden, i Danmark anno 2068. Der er en mærkelig virus på spil, og Mette Frederiksen er stadig statsminister, selvom ingen har set hende i 30 år. Her, i sin isolationsboble, støder Frank på offentlighedsloven, den lov, der styrer, hvad vi borgere må vide, og hvad vi ikke må vide. Frank begynder at grave dybt i paragrafferne, men farer vild i Christiansborgs mørke.

Det fortrolige rum er en dybdeborende satire af Kristian Halken, som er både til at grine og græde over. Heldigvis griber journalist Sofie Buch Hoyer ind og hjælper Frank og publikum med at forstå de snørklede paragraffer og konsekvenserne af dem. Et oprør ulmer, og snart hvirvles Frank ind i politikerspin, tågesnak og papirer fyldt med sorte overstregninger. En virkelighed, han ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig i et demokratisk Danmark.

Det fortrolige rum er en del af Ina-Miriam Rosenbaums Projekt Glemmebogen, der tager udgangspunkt i møgsager fra Christiansborg, der er på vej til at gå i vores kollektive glemmebog. Tidligere har vi i Musikhuset vist forestillingen CoryDONG, der også var en del af projektet.

Dramatiker: Kristian Halken
Instruktør: Ina-Miriam Rosenbaum
Medvirkende: Anders Budde Christensen, Sofie Buch Hoyer med flere.
Scenograf: Signe Krogh
Klipper: Nils Aasholm
Lysdesigner: Henrik Sloth
Lyddesigner: Anton Bast
Journalistisk konsulent: Jesper Tynell
Produktion: Off Off/Produktion i co-produktion med Teatret Svalegangen

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Det praktiske

Arrangør: Teater- og Musikhusvennerne og Musikhuset Esbjerg
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Foto: Fotografering/optagelse kan være generende for andre og er derfor ikke tilladt

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Vi følger naturligvis alle retningslinjer vedrørende corona, så du trygt kan gå i Musikhuset Esbjerg. Og vi returnerer selvfølgelig dine billetter, hvis showet aflyses

Læs mere


Meld dig ind i Teater- og Musikhusvennerne, og køb billet til abonnementspris. Det koster kr. 75 per sæson at være medlem, og du sparer op til kr. 90,- per forestilling.

Bliv medlem her