DGI Esport Landsmesterskab

28. April 2018 09:30

 

Er du til esport, så kom med som publikum og oplev dygtige gamere og super stemning, når de bedste kvalificerede hold i DGI-ligaen dyster om titlen som årets landsmester.

DGI sparker dørene op til et førsteklassesarrangement i Musikhuset Esbjerg. Der vil være noget for alle aldre i form af spændende messestande, hvor man kan prøve kræfter med droneflyvning, det nyeste inden for virtual reality og meget mere.

Ud over en masse spændende esport-oplevelser for gæsterne vil der være fuld fart på Koncertsalens scene, som i dagens anledning forvandles til en ægte esport-scene. Her spilles finalerne i disciplinerne Counter Strike (CS:GO) og League of Legends (LoL). Kun kvalificerede hold kan deltage i turneringen den 28. april. De 8 bedste hold i CS:GO og de 4 bedste hold i LoL fra sæsonens turnering i DGI-ligaen kvalificerer sig til at deltage i landsmesterskabet. DGI-ligaen er en underliga til YouSee eSportligaen. Her dyster esport-foreninger i hele landet mod hinanden. Du kan løbende tjekke stillingen i begge discipliner om kvalifikation til DGI Esport Landsmesterskabet her. Den fornemme titel som landsmester giver holdene adgang til det officielle Danmarksmesterskab i esport. Kampene vil blive kommenteret af ingen ringere end Jern, VNG og HerqLes.

Så sæt et stort kryds i kalenderen og kom til årets mest underholdende esport-event. Ud over magien i mesterskabet selv vil du som gamer, forælder eller ildsjæl kunne afprøve nye trends og få indsigt i esport og i foreningslivet.

Du vil i løbet af dagen have mulighed for at købe lidt let og hurtig mad i caféen.

Yderligere information finder du her.

OBS: Kvalificerede hold fra DGI-ligaen får gratis entré, og information herom vil blive sendt ud pr. mail, når ligaen afsluttes.

Arrangør: DGI

 

Program for dagen

 09:30  Adgang publikum og messestande er åbne
 10:00-13:00  CS:GO gruppespil
 13:00-16:00  CS:GO semifinaler
 LoL gruppespil
 16:00-19:00  Finale i LoL
 19:00  LoL præmieoverrækkelse
 19:00-22:00  Finale i CS:GO
 22:00  CS:GO præmieoverrækkelse

 

Tidspunkterne er vejledende og afhænger af længden på de forskellige kampe.

 

  • Pris: 50 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 28. April 2018 09:30
  • Kategori: Andet
Køb billet KØB SPISNING M.M.