Dicte & Vedersø

18. September 2019 19:30

 

De to anmelderroste sangere Dicte og Frederik Vedersø er gået sammen i et nyt, stærkt samarbejde med de smukke harmonier og den gode sang i fokus.

Et helt nyt musikalsk samarbejde lægger vejen forbi Musikhuset, når sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra bands som The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding indtager Teatersalen. Med sig har de en lang række smukke kompositioner, hvor vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.

”Vi har hver især altid haft en stor kærlighed til de gennemarbejdede korharmonier og de storladne melodier, man finder i eksempelvis country- og folkmusikken. Både Frederik og jeg elsker, at harmonierne kan gå fra det blide og lyse over i det mørke og dunkle, så vi maler med den store, brede pensel”, fortæller Dicte.

Frederik Vedersø og Dicte mødte hinanden første gang i 2017, da de begge sang til en række David Bowie-hyldestkoncerter, og de var ikke i tvivl om, at de skulle arbejde sammen igen. Desuden har både Dicte og Frederik arbejdet med Line Felding i en række forskellige musikalske konstellationer og var enige om, at hun var den rette tredjemand med sin fløjlsbløde stemme og sit stilfulde cellospil

På repertoiret vil der være sange fra både Dictes og Frederik Vedersøs bagkatalog, men de vil også komponere nyt til trioen og fortolke andres.

”Vi holder begge meget af kunstnere som eksempelvis The Beatles, Bon Iver, David Bowie, Fleetwood Mac, Paul Simon og Neil Young, så vi lader os inspirere af deres måde at arrangere og komponere på. For os drejer det hele sig om den gode sang med det smukkest mulige arrangement; nøgenhed og skønhed i samklang med det rå og forrevne”, siger Frederik Vedersø.

Dicte og Frederik Vedersø er klar med en udgivelse i foråret 2019, der vil indeholde en velafstemt blanding af de to musikeres musikalske DNA.

Glæd dig til et nyt og spændende samarbejde med dygtige sangere og musikere i perfekt harmoni med Dicte, Frederik Vedersø og Line Felding.

Studie- og ungerabat: Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 120. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.

Arrangør: Musikhuset Esbjerg

  • Priser: 120 - 250 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 18. September 2019 19:30
  • Kategori: Koncert, Studierabat
Køb billet KØB SPISNING M.M.