Dinner Nights i Musikhuset Esbjerg

9. Oktober 2020 18:00 - 19. Februar 2021 18:00

Sæt dig til bords i Musikhuset Esbjergs restaurant og få en unik gastronomisk oplevelse, serveret af køkkenchef Jacob Møller Justesen

Nu slår Musikhuset Esbjerg dørene op for gastronomer og madelskere og serverer en stor og anderledes kulinarisk oplevelse.

Til Dinner Nights sammensætter Musikhuset Esbjerg køkkenchef Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold af kokke en udsøgt menu. Hvad menuen består af, bliver først afsløret på aftenen. Det eneste, gæsterne på forhånd ved, er, at de får serveret fire retter med tilhørende vinmenu – og at retterne altid er sæsonbetonede og ofte baseret på udsøgte råvarer fra lokale producenter.

De gastronomiske oplevelsesaftener begynder med en aperitif på balkonen i Musikhuset hovedfoyer. Herefter går gæsterne til bords i Musikhusets restaurant, Kunsten, hvor der er byens bedste udsigt, og lader sig de næste mange timer forkæle af Jacob Møller Justesen og hans hold.

Efter middagen slutter vi aftenen med kaffe/te og lidt sødt.

Dinner Nights begynder kl. 18:00 og slutter omkring kl. 23:30.

 

 

 

DINNER NIGHTS

Fire retter
***
Vinmenu
***
kr. 795,-

 

 

Vi tilpasser menuen efter behov

Har du nogen allergener eller er der andet, vi skal være opmærksomme på, hører vi gerne fra dig på forhånd. Du kan kontakte os på mailadressen kk@mhe.dk på telefon 76 10 90 15.

 

Book private Dinner Nights

Dinner Nights kan også bestilles som privat selskab på andre datoer – dog skal I minimum være 20 personer.

Kontakt caféchef Karsten Kristensen på telefon 76 10 90 15 eller mailadressen kk@mhe.dk for at høre mere.

 

 

  • Pris: 795 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 9. Oktober 2020 18:00 - 19. Februar 2021 18:00
  • Kategori: Event
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere