Disco Tango

5. December 2020 20:00

Tag med Anette Heick, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Gry og Pelle Emil Hebsgaard til forrygende Melodi Grand Prix-fest i Musikhusets Koncertsal

OBS: Der er udstedt nye billetter til alle dem, der har købt billetter inden den 26. november. Dette er sket for at skabe mere plads mellem publikum. 

Kan du huske, da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum-cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede, hver gang Brødrene Olsen fik douze points?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem artister, der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.

Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange, som selvfølgelig ikke er glemt.

Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års Grand Prix-historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig VILDE med Melodi Grand Prix og har været med til at skabe de minder, som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Gry og Pelle Emil Hebsgaard (afløser Silas Holst) sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet. Hvad skete der for eksempel med Lonnies store røde telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? Og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport?

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 min før showstart.
Varighed: 2 timer og 20 minutter (inklusive pause)
Foto: Fotografering/optagelse af showet kan være generende for både kunstnere og publikum og er derfor ikke tilladt.

  • Priser: 295 - 325 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 5. December 2020 20:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Musikhuset Esbjerg følger myndighedernes retningslinjer og tager løbende alle nødvendige sundhedsmæssige forholdsregler. Og så returnerer vi naturligvis dine billetter, hvis forestillingen ikke kan gennemføres.

Læs mere