Don’t Leave Me Alone

19. Februar 2018 19:30

 

Dansk Danseteater er tilbage med en stærk dobbeltforestilling, skabt af to af Nordeuropas mest spændende kvindelige koreografer lige nu

Frame of View af anerkendte Didy Veldman blev skabt til Cedar Lake Contemporary Ballet i New York, hvor den begejstrede både anmeldere og publikum. Det er derfor lidt af et scoop, at Dansk Danseteater nu kan præsentere værket for et dansk publikum.

Veldmans forestilling er et humoristisk, hæsblæsende og tankevækkende danseværk om individets evne til at bruge sociale masker til både at skjule og fremhæve, hvem vi i virkeligheden er. Værket danses til musikalske klassikere fortolket af blandt andre Nina Simone og Dean Martin.

Forestillingens anden del er koreograferet af stjerneskuddet Wubkje Kuindersma. Hun er i sin koreografi, som er lavet specielt til Dansk Danseteater, blevet inspireret af nordiske fortællinger og mytologiske historier om savn og længsel.

Produktion: Dansk Danseteater

Optakt: Der er optakt til forestillingen med Jason Nelson fra Dansk Danseteater. Der er gratis adgang, men deltagelse kræver billet, som kan afhentes i Musikhusets billetcenter. Optakten begynder 45 minutter inden forestillingen. Antallet af pladser er begrænset.

Studierabat: Studerende kan købe billet til forestillingen til kun kr. 120. Billet kan kun købes i Musikhusets billetcenter på forestillingsdagen (ved weekendforestillinger købes billet fredag) mod fremvisning af gyldigt studiekort.

Dørene til Teatersalen åbnes kl. 19:00

Vær opmærksom på, at fotografering/optagelse af showet kan være generende for kunstnere/publikum

 

  • Priser: 160 - 270 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Teatersal
  • Spilleperiode: 19. Februar 2018 19:30
  • Kategori: Abonnement, Moderne dans
Køb billet Nyd en lækker menu i Musikhuset – klik her